Sparle si soparle, 17.02.2022

joi, 17 februarie 2022
  • Sfidându-i pe vâlceni și chiar propriul electorat care i-a votat, consilierii locali liberali (în frunte cu „viceprimarul” Virgil Pîrvulescu)... au părăsit sala de sedințe a Consiliului local al Râmnicului, desfășurată marți, 15 februarie. Secretarul Primăriei a spus că Pîrvulescu a depus cererea de suplimentare a ordinii de zi „la mișto”. Până la urmă, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis revocarea punctului 1 al articolului 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 56/08.02.2022 referitoare la completarea şi modificarea anexei nr. 7.3 a regulamentului serviciilor publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local din municipiul Râmnicu Vâlcea, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 217/18.09.2020 - „Amenajarea, organizarea şi administrarea parcărilor cu plată”.

 

  • Tot despre celebra ședință a Consiliului local al muncipiului Râmnicu Vâlcea, privind parcările, a făcut câteva precizări și viceprimarul Andrei Gheorghiu: „În cadrul ședinței am venit cu propuneri de îmbunătățire a situației și o dezbatere reală (nu doar o publicare pe site-ul primăriei) pentru modificarea regulamentului parcărilor publice. Consilierii PNL au dat dovadă de ipocrizie politică și au plecat din sală, refuzând atât votul, cât și dezbaterea cu argumente. Pentru că ipocrizie este atunci când afirmi că ești alături de societatea civilă și îți pasă de râmniceni, dar în momentul în care îi poți ajuta concret, cu un vot sau cu propuneri fundamentate, alegi să părăsești ședința consiliului local. Trebuie să menționez și faptul că, probabil luând exemplul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, care nu trece pe la birou, consilierii PNL, în mod constant, nu se prezintă nici la ședințele comisiilor de specialitate”.

 

  • Datorită unor probleme tehnice de la Tribunalul Vâlcea, este posibil ca email-urile să se primească cu întârziere, motiv pentru care roagă publicul să folosească și alte căi de comuncare a documentelor. În vederea reducerii riscului de infectare cu coronavirus (COVID-19) sau alte infecții respiratorii, în 2020 s-a luat decizia ca, transmiterea și primirea corespondenței la Tribunalul Vâlcea, să fie exclusiv în format electronic (email sau fax), precum și evitarea prezenţei la Tribunalul. Vâlcea, dacă nu este absolut necesară, prin solicitarea judecării cauzei în lipsă sau a amânării acesteia, din considerente de boală, dacă este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe