Se oprește apa potabilă la Budești, Băbeni și Galicea

marți, 15 februarie 2022

Ca urmare a executării lucrărilor pentru remedierea avariei la conducta de transport a apei potabile GRP D 600 mm, existentă în comuna Budești, pe strada Islazului Barza, în data de 16.02.2022, între orele 0800 – 1700,  se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Budești – străzile Barajului și Drumul Faurecia și alimentarea rezervoarelor de înmagazinare în orașul Băbeni, comuna Galicea – parțial și comuna Budești. Fiind o lucrare în desfășurare, orice modificare va fi comunicată în timp util.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe