Șase persoane, posibil intoxicate cu clor, într-un motel din Vâlcea

sâmbătă, 12 februarie 2022

Șase persoane, posibil intoxicate cu clor, care erau cazate într-un motel din județul Vâlcea, au cerut azi noapte ajutor la 112.

Angajații din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitațiazi noapte pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane la un motel din localitatea Milcoiu, sat Tepșenari. Acestea acuzau stări de rău în urma unei posibile intoxicări cu clor - relateaza gds.ro

Ajunși la fața locului, paramedicii SMURD și membrii echipei CBRN au constatat că este vorba de 6 persoane adulte care se cazaseră la motel. Acestea erau conștiente, însă acuzau dificultăți respiratorii. Persoanele în cauză au fost evaluate de personalul medical al SAJ și SMURD, nefiind necesară transportarea acestora la spital. În același timp, membrii echipajului CBRN au efectuat măsurători fiind descoperite urme de clor care nu depășeau limitele admise.
Nici o persoană nu a dorist transportul la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șase persoane, posibil intoxicate cu clor, într-un motel din Vâlcea”

  1. Urmele de clor intr-un stabiliment de agreement pot ascunde mai multe lucruri dar in primul rind mizeria sau mucegaiul. Cei care dau verdictul ca , urmele de clor nu depășeau limitele admise trebuie sa-si asume si riscul in cazul unor problem respiratorii viitoare in cazul celor intoxicati.
    Institutiile statului - cu atributii in domeniu – trebuie sa inteleaga ca , acoperirea sau bagarea sub pres a unor neregului vor atrage asupra lor responsabilitati , chiar penale , in caz de fereasca Domnul in ce-I priveste pe impricinati.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe