Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a fost trezit din somnul parlamentar de o... sinecura

marți, 1 februarie 2022

 

Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a fost trezit din somnul parlamentar de o sinecura ce i-a fost lipita de partid, ca bancnota de fruntea lautarului: “Am ajuns secretar prin votul colegilor din BEX și din grupul parlamentar care au hotărât ca să continuam în formula din sesiunea trecută! Funcția nu este foarte importantă… funcțiile din BP sunt funcții ocupate în general de parlamentari cu experiență care cunosc bine procedurile parlamentare și care au și rezultate bune la alegeri în filialele lor. Filiala Valcea, prin subsemnatul, a primit aceasta funcție din anul 2012 pana în prezent ca o recunoaștere a rezultatelor obținute la alegeri” – a declarat deputatul Cristian Buican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a fost trezit din somnul parlamentar de o... sinecura”

 1. Credeam ca chiar l-a luat somnul pe abacel. Nici nu era de mirare pentru ca somnul este asemanator inchegarii laptelui pe care il comercializeaza vasalii daiesteni ai ipochimenului.
  Oricum este ultima functie ce o va ocupa aritmel abacel pentru ca in anul 2024 nu va mai fi ales de catre valoceni deoarece nu a facut nimic pentru ei cid oar pentru el si acolitii banditi cum este dinastia betivanilor din Daiesti. Daca se fac ca au uitat ii mai intreb odata. Unde sint cele trei milioane de euro accesate pentru crescatoria de vaci si gainarie ale socrului actualului primar?
  Rusinos pentru toate loazele galbejite , hoate si nesimtite , - urmasii chiorului betivan si turnator ordinar , spre exemplu cracanel – dar in primul rind pentru cap de creta tinichea décor , creatorul acestor nulitati.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe