Incendiu puternic în complexul spa al afaceristului Dan Nitu (Damila) din Maciuca - Vâlcea. 43 de persoane s-au autoevacuat

miercuri, 9 februarie 2022

Pompierii au intervenit, marți seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria restaurantului din cadrul unui complex spa din comuna Măciuca, județul Vâlcea. Un număr de 43 de persoane, majoritatea turişti, s-au autoevacuat, au anunțat reprezentanţii ISU Vâlcea, informează Agerpres.

La faţa locului s-a intervenit cu două echipaje de stingere cu apă şi spumă, toate persoanele care se aflau în interiorul centrului în momentul declanşării focului reușind să se autoevacueze.

Potrivit ISU Vâlcea, nici o persoană dintre cei 28 de turiști și 15 angajați aflați în complex nu a avut nevoie de asistenţă medicală.

„Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în bucătăria restaurantului. Din fericire, nu au fost persoane surprinse în interior. Înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, s-au autoevacuat 43 de persoane (15 personal salarial, 28 de persoane cazate). Nu a fost nevoie de ajutor medical pentru persoanele în cauză. Au fost ventilate spaţiile de cazare şi celelalte încăperi adiacente”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Pompierii cred că flăcările s-ar fi declanşat în interiorul spaţiilor de gătit, potrivit primelor indicii.

FOTO: ISU Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe