Drumul Vinului, proiect pentru dezvoltarea turismului viticol în Vâlcea | Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Pornim pe un nou drum!"

vineri, 11 februarie 2022

 Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, a anunţat demararea unui nou proiect pentru judeţul Vâlcea, proiect ce poartă numele "Drumul Vinului".

"Pornim pe un nou drum…Drumul Vinului!

În cadrul unei întâlniri pe care am avut-o astăzi cu domnul Valeriu Stoica, fost ministru al Justiției și viceprim-ministru al Guvernului, am discutat despre un nou drum turistic, un proiect al Consiliului Județean Vâlcea, în parteneriat cu șase administrații locale, respectiv: Lungești, Mădulari, Sutești, Crețeni, Gușoeni și Ștefănești.

Este vorba despre un „drum al vinului”, care se va întinde pe o distanță de 20 de km, un drum pe care turiștii să-l parcurgă din dorința de a degusta vinurile de Drăgășani direct din podgoriile acestei frumoase zone.

Proiectul presupune modernizarea drumului, care pleacă din municipiul Drăgășani (strada Valea Caselor), traversează teritoriul celor șase comune menționate și ajunge în DN 67 B.

Am dispus deja să inițiem parteneriatul și să începem elaborarea documentațiilor necesare acestui proiect, pe care îl vom realiza, alături de administrațiile locale, pentru dezvoltarea turismului viticol din județul Vâlcea", a scris Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe