|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Bani europeni pentru achiziționarea de materiale și echipamente sanitare pentru unitățile de învățământ special din județul Vâlcea 

Constantin Radulescu bun
Mulți, puțini…buni luați – bani europeni!
În contextul crizei sanitare Covid-19, am reușit să atragem fonduri europene și să achiziționăm aparatură medicală și echipamente de protecție pentru toate spitalele aflate în coordonare.
Ne-am propus să nu ratăm nicio oportunitate în ceea ce privește accesarea de fonduri nerambursabile și, în acest scop, urmărim să atragem bani prin orice program de finanțare.
La început de săptămână, am semnat un nou contract, în valoare de 336.834,31 lei (cca 71.000 euro), fonduri europene pe care le vom folosi la achiziționarea de materiale și echipamente sanitare pentru unitățile de învățământ special din județul Vâlcea.
Prin proiect, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni și Școala Profesională Specială Bistrița vor fi dotate cu: echipamente de protecție individuală și dispozitive medicale necesare prevenirii și limitării infecțiilor cu COVID – 19, dar și realizării sterilizării și dezinfecției aerului (lămpi bactericide cu ultraviolete și ozon, purificatoare aer, nebulizatoare etc.).
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Leave a Response