Consilierul local USR Alin Manda a reusit sa enerveze peste 1500 de ramniceni! Declaratie halucinanta a sefului USR Valcea, Andrei Gheorgiu!

sâmbătă, 5 februarie 2022

Consilierul local Alin Manda vrea un milion de euro de la asociatia unde este jurist, daca va fi concediat de locatari

 

Consilierul local USR din Ramnicu Valcea, Alin Manda, a fost prins cu cioara vopsita de locatarii asociatiei unde este jurist! Ansamblu Rezidential este cea mai mare asociatie din municipiu, cu peste 500 de apartamente. Adica aproximativ 1500 de ramniceni locuiesc in ansamblul unde Manda este jurist. De cateva zile pe grupul de comunicare Telegram al asociatiei, creat chiar de Manda, este mare fierbere din cauza unei informatii halucinante, dar suta la suta reala: consilierul local jurist a strecurat in contractul cu asociatia o soparla, o clauza otravita, ca in cazul in care va fi concediat, locatarii ii vor plati despagubiri in valoare de ATENTIE! – 5.000.000 lei (UN MILION DE EURO!). Da, ati citit bine! UN MILION DE EURO! Contractul a fost semnat doar de presedintele asociatiei, un fost cadru militar, om de bun simt in alte conditii, dar credul la aburelile juridice fluturate de Manda! Intrebat de respectivul contract, presedintele a dat din colt si a spus ca el a semnat toate documentele care au fost vizate in prealabil de juristul asociatiei, adica de consilierul local USR, Alin Manda. Cu alte cuvinte Manda si-a avizat singur contractul cu clauza buclucasa, care-i permite sa se mute in Tenerife daca este pus pe liber de membrii asociatiei! Locatarii de-abia asteapta sedinta asociatiei din data de 15 februarie…

andrei-gheorghiu-USR

Chestionat in legatura cu atitudinea consilierului local USR fata de cei 1500 de ramniceni, membri ai Asociatiei Ansamblu Rezidential din Ramnicu Valcea, seful sau de la partid, Andrei Gheorghiu, ne-a declarat: Este o chestiune privata a domnului Manda care nu priveste partidul What?!

Halucinanta declaratie: faptul ca useristul Manda a reusit performanta sa enerveze 1500 de ramniceni este o chestiune privata, in opinia presedintelui USR Valcea, Andrei Gheorghiu, viceprimar al municipiului!!! Felicitari! Sa nu va surprinda rezultatul de la urmatoarele alegeri locale!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe