Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea a donat o ambulanta Spitalului de Pneumoftiziologie"Constantin Anastasatu" Mihăești

vineri, 4 februarie 2022

 

Comunicat de presă

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea  are în continuare, ca și în cei 25 de ani de activitate, o preocupare constantă pentru sustinerea sistemul medical, contribuind la mentinerea si înbunătățirea stării de sănătate a populației.

Joi, 3 februarie 2022, am reușit să finalizăm un proiect în valoare de 22000 de euro, care constat în achiziționarea unei ambulanțe echipată corespunzător, cu echipamente omologate și autorizate, gata de funcționare și donarea ei  Spitalului de Pneumoftiziologie "Constantin Anastasatu" Mihăești în vederea transportului pacienților pentru investigații complexe și consult interdisciplinar la alte unități sanitare.

Mulțumim pentru participare domnului  Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea, instituție cu care clubul nostru are o frumoasă colaborare cât și domnului Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei Mihăești .

Ambulanța a fost donată spitalului reprezentat de domnul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie"Constantin Anastasatu" Mihăești, dl Marius Lumineanu, în prezența  personalului medical din această unitate sanitară și a colegilor din Clubul Rotary Rm Vâlcea.

Proiectul este realizat prin parteneriatul între Clubul Rotary Rm Vâlcea și Clubul  Rotary Straubing din Germania, club care de-a lungul anilor s-a implicat în alte numeroase proiecte în sprijinul comunității vâlcene.

Dedicăm acest proiect în memoria distinsului nostru prieten rotarian doctorul Ion Albescu, un exemplu de generozitate și implicare pentru binele comunității.

La realizarea proiectului o contribuție importantă a avut-o Asociația Rapitest Inima Ta și sponsorizările făcute de firmele Boromir, Diana, Topanel, Nurvil, Carolin și Bijuteria Stil.

Nu în ultimul rând, putem spune că au contribuit toți vâlcenii care au  vizitat în luna decembrie căsuța de la Târgul de Crăciun în care s-a derulat Proiectul "O cană de fericire", proiect realizat cu sprijinul Clubului Interact Râmnicu Vâlcea .

Le mulțumim tuturor!

Deviza acestui an rotarian este  "Serve to change lives", încercăm prin acest proiect să schimbăm  viețile pacienților și  bineînțeles să arătăm empatie față de toate persoanele aflate în dificultate.

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022

Liliana Dorina Blidaru

c12874a1-89b9-4eb9-83e7-5617d69c8999 thumbnail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe