|joi, iunie 30, 2022
 • Follow Us!

Alin Manda plange dupa un drept la replica, pe care nu l-a trimis! Mare ti-e gradina, Doamne! 

IMG-20200522-WA0021-685x320

Consilierul local USR Alin Manda are grave probleme! Institutiile abilitate, juridice si medicale, se vor pronunta in legatura cu gravitatea acestor probleme. De cateva zile Alin Manda striga, precum un catel in desert, pe grupul de Telegram al asociatiei unde este jurist, ca nu i se ofera drept la replica la articolul in care am dezvaluit ca si-a introdus o clauza abuziva de un milion de euro in contractul cu locatarii. Dreptul la replica nu se scrie singur, domnule Manda! Sau vreti sa vi-l scriem noi?! Ati trimis vreun material, strict la subiect, si nu l-am publicat noi? Am putea sa scriem ca sunteti oarecum penibil, dar nu ne coboram in mizeria in care, iata, unii aleși locali se scalda plini de entuziasm! Hai, curaj, musiu Manda, lasa lamentarile plangacioase pe grup si trimite dreptul la replica, chiar suntem curiosi ce ai mai putea sa le explici oamenilor de la Ansamblul Rezidential.

ziaruldevalcea@yahoo.com – aici trimiti

One Response to Alin Manda plange dupa un drept la replica, pe care nu l-a trimis! Mare ti-e gradina, Doamne!

 1. Laurian C

  Ca si alte desene animate din partidul de kkt , respectiv taiat julien , astia stiu doar sa plinga si sa-si aduca aminte ce au facut si c ear mai fi facut ei daca se mai aflau la bucate. De fapt sint niste pigmei penali care
  s-au remarcat doar prin furaciuni si nefacute. Iar exemplele incep cu habarnea , omul cu statia stelian , ghinea , pislaru , drula – care sigur nu v-a putea justifica averea acumulata in ultimile luni si tocmai cind era ministru si a dat acea suma astrnomica firmei lui clotilde , nasul cel ce stie cel mai bine cum se fac banii de la stat si alte multe ipochimene.
  Recomand acestor papitoi sa treaca figuranti intr-un film cu banditi pentru ca , in ce priveste politica ne-au lamurit. La gunoi cu voi personaje desuete si nesimtite.
  Presedintele pe plan judetean , fetita Andrei , spune despre hotia lui mandelu ca este o problema private si ca nu poate comenta. Spun ca nu este problema private ci o hotie sfruntata care de cele mai multe ori se premiaza cu multi ani de sef de celula la “beciul domnesc”.
  Asteptam deliberarile justitiei care se comporta ca o baba imbrobodita.

   

Leave a Response