|sâmbătă, mai 21, 2022
  • Follow Us!

Vâlcean arestat preventiv pentru distrugere 

catuse4

Polițiștii din Brezoi și posturilor de poliție Câineni, Perișani, Titești, Racovița și Boișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat din comuna Câineni, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile – informeaza gds.ro

Polițiștii din Brezoi au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în comuna Câineni a izbucnit un incendiu, la un gater, acesta fiind distrus în proporție de 70%, prejudiciul ridicându-se la 60.000 de lei.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea ajunși la fața locului au stins incendiul, din primele date reieșind că ar fi fost vorba de o acțiune intenționată.

Polițiștii au demarat imediat cercetările, fiind identificată persoana bănuită, un bărbat de 50 de ani.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, la acceași dată, bărbatul ar fi incendiat locuința unei femei din Câineni, reușindu-se însă în scurt timp localizarea și stingerea incendiului.

Bărbatul a fost depistat și reținut pentru 24 de ore, în ziua următoare fiind aprobată de către instanță propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Response