Valcea: 420 de elevi şi profesori, cu COVID-19; 49 de clase şi grupe de grădiniţă, online

vineri, 28 ianuarie 2022

Şcolarii sau preşcolarii din 49 de clase şi grupe de grădiniţă, majoritatea în unităţi de învăţământ din municipiul reşedinţă, desfăşoară activitatea în online ca urmare a confirmării a cel puţin trei cazuri de COVID-19 în rândul elevilor sau pentru că li s-au îmbolnăvit profesorii, potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vâlcea anunţate vineri.

Reprezentanţii IŞJ au precizat că în şcolile şi grădiniţele din judeţul Vâlcea sunt active aproape 420 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, peste 350 dintre acestea fiind în rândul elevilor, iar 65 sunt cadre didactice, însă deocamdată nu se pune problema trecerii în online a tuturor claselor în nicio şcoală din judeţ, gradul de ocupare al paturilor din spitalele din judeţ fiind de 29,30%.

Direcţia de Sănătate Publică a anunţat vineri la nivelul judeţului o rată de incidenţă de 5,34 cazuri noi la mia de locuitori, cu 33 de localităţi în scenariul roşu şi peste 2.000 de cazuri de îmbolnăvire active. În spitale sunt 139 de bolnavi cu noul coronavirus, dintre care şase sunt internaţi în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe