|duminică, mai 29, 2022
  • Follow Us!

Un bărbat a căzut cu ATV-ul, prinzându-și piciorul între vehicul și o stâncă în zona montană a staţiunii Băile Olăneşti 

media-151497111572363300

Salvamontiştii, pompierii şi jandarmii vâlceni intervin luni după-amiază pentru salvarea unei persoane care s-a accidentat în apropiere de Peştera Arnăuţilor, la o altitudine de 1.000 de metri în zona montană a staţiunii Băile Olăneşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din primele informaţii, pompierii vâlceni au precizat că persoana s-ar fi aflat în zonă cu ATV-ul, la faţa locului intervenind o echipă de la Salvamont Vâlcea şi un echipaj de jandarmi, precum şi salvatori de la ISU Vâlcea, potrivit Agerpres.ro.

“Victima ar avea leziuni la membrele inferioare. Pompierii militari intervin cu o ambulanţă SMURD, o autospecială de intervenţie şi un UTV. Intervenţia se efectuează în cooperare cu un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi o echipă Salvamont”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Persoana a fost recuperată de o echipă SALVAMONT voluntari și predată echipajului SMURD. Acesta a suferit un traumatism de membru inferior (posibilă fractură la tibie). Este transportat la UPU Vâlcea.

Paramedicii SMURD au discutat cu victima, care le-a mărturisit că căzut cu ATV-ul și și-a prins piciorul între vehicul și o stâncă.

One Response to Un bărbat a căzut cu ATV-ul, prinzându-și piciorul între vehicul și o stâncă în zona montană a staţiunii Băile Olăneşti

  1. Doina

    Cine suportă costurile intervenţiei?

     

Leave a Response