TOP 5 trucuri pe care orice femeie trebuie să le știe pentru a avea bărbații la picioare

joi, 27 ianuarie 2022

 

„Cum să fac să-l cuceresc?” este o întrebare pe care orice femeie și-o pune cel puțin o dată în viață. Atunci când vrei să-i impresionezi cu adevărat pe reprezentanții sexului opus și nu doar să le atragi atenția pe moment, trebuie să ții cont de câteva lucruri la care bărbații pur și simplu nu pot rezista! „Ce are ea și nu am eu?” este, iarăși, o altă întrebare frecventă. Dacă te numeri și tu printre femeile care sunt preocupate de metodele prin care pot reuși să sucească iremediabil mințile bărbaților, trebuie neapărat să afli câteva trucuri esențiale!

Ingredientele și secretele atracției

  1. Mai întâi de toate, pune la punct un plan bine definit. Cel mai important lucru este ca mai înainte să faci o acțiune în direcția cuceririi, să îl studiezi foarte bine pe cel vizat. Află – direct sau indirect cât mai multe informații despre el: ce talente are, ce preocupări, ce interese, ce pasiuni etc. Cu cât vei cunoaște mai multe, cu atât mai ușor îți va fi să îl abordezi astfel încât să îi atragi atenția prin faptul că aveți interese comune (cel puțin, așa vei pretinde).
  2. Controlează-ți tot timpul ținuta, postura, machiajul, manichiura etc. Cu siguranță, vrei să arăți perfect, mai ales în situațiile în care interacționezi cu el.
  3. Zâmbește! Acest gest simplu îți poate aduce mai multe avantaje decât poți să crezi! În plus, zâmbetul antrenează și mușchii feței, care vor fi mai tonifiați!
  4. Învață arta seducției transmițând mesaje prin limbajul corpului. Dacă vrei să te pui la punct cu tehnicile profesionistelor, află că o perioadă de timp petrecută ca model într-un studio de videochat din București, așa cum este Models4models.ro, îți oferă, pe lângă posibilitatea unor câștiguri consistente, și acces la cunoștințele trainerilor și modelelor cu experiență, care stăpânesc perfect metodele prin care să te transforme într-un magnet pentru bărbați!
  5. Fă-l să se simtă centrul universului. Rareori un bărbat poate rezista la complimente și laude. Orgoliul masculin va fi întotdeauna flatat de atitudinea unei femei care se uită la el ca la Soarele de pe cer.

Toate aceste mici eforturi pe care le vei face te vor transforma într-o femeie interesantă și dorită. Iar asta nu îți va fi de folos doar în viața personală, ci și în cea profesională. Îți vei convinge cu mai multă ușurință cunoștințele de sex opus să îți sară în ajutor la nevoie, spre exemplu. Tot astfel, dacă lucrezi într-un domeniu în care ai numeroase întâlniri cu clienții, imaginea ta de femeie completă, inteligentă și atrăgătoare îți va aduce multe beneficii, în special în cazul unei negocieri.

Feminitatea nu este doar un atribut care are scopul de a diferenția cele două sexe, ci și unul care se poate transforma într-o adevărată armă a lui Cupidon, dacă este bine orientat. Mai rar s-au văzut incidente în trafic provocate de mersul unui bărbat arătos față de o femeie cu pas felin. Iar o pereche de pantofi stiletto, al căror nume vine chiar de la un pumnal, asortați la o rochie care să îți pună calitățile fizice în evidență nu are cum să dea greș! Cu siguranță, și tu ai asistat cel puțin o dată la o scenă de acest tip pe stradă, când o femeie stilată și sigură pe ea a reușit să întoarcă multe capete, chiar și ale altor femei.

Așadar, dacă ești conștientă de tine și vrei să folosești la maximum potențialul cu care te-a înzestrat Mama Natură, nu mai sta pe gânduri și urmează sfaturile de mai sus!

 

Sursa foto: Pixabay.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe