Sparle si soparle, 27.01.2022

joi, 27 ianuarie 2022
  • Ziua de 22 februarie 2022 va fi o zi crucială pentru viitorul politic al viceprimarului liberal Virgil Pîrvulescu, fiindcă atunci Curtea de Apel Pitești va pronunța sentința în procesul de incompatibilitate cu Agenţia Națională de Integritate. Conform părerii multor avocați și având în vedere alte spețe similare, instanța de judecată va da o sentință în DEFAVOAREA fostului șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală Vâlcea. Reamintim că în luna octombrie anul trecut, viceprimarul Virgil Pîrvulescu a fost declarat incompatibil de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, care au constatat că aproape o lună după alegerile locale din 2020, acesta a exercitat simultan şi calitatea de funcţionar public. Potrivit unui comunicat ANI, Pîrvulescu a profesat în perioada 29 septembrie - 26 octombrie 2020 şi în funcţia din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea, deşi la data de 29 septembrie 2020, potrivit prevederilor legale, acestuia i s-a suspendat de drept raportul de serviciu.

 

  • Recent, atletul vâlcean Rareş Toader a cucerit medalia de argint la concursul de la Manchester, din cadrul World Indoor Tour, în proba de aruncare a greutăţii. Rareş a încheiat concursul cu 20,29 metri, după britanicul Scott Lincoln (20,73m). Acesta a fost primul test al lui Rareş Toader în noul sezon. El se pregăteşte pentru Campionatul Mondial indoor, programat în Serbia, în perioada 18-20 martie. La doar 24 de ani, sportivul Andrei Rareș Toader a devenit cel mai tânăr cetățean de onoare al orașului Călimănești. Campionului la aruncarea greutății i-a fost acordat titlul de „Cetățean de onoare” în ultima ședință din anul trecut a Consiliului Local Călimănești.

 

  • Joi, 27 ianuarie, începând cu ora 20, în direct pe pagina de facebook, inginerul Robert Ionuț Băncescu, șeful Ocolului Silvic Voineasa, va participa la un eveniment organizat în cadrul proiectului „Plantăm fapte bune în România”, cu tema „Tăierile rase și împăduririle”. „Plantăm fapte bune în România” este un proiect de voluntariat care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, custodele Coroanei române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe