Sparle si soparle, 13.01.2022

joi, 13 ianuarie 2022
  • În cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a spus că va purta discuții serioase cu președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, pentru se realiza un demers comun în vederea transferului terenului de la fosta unitate militară Vlădești la Primăria Râmnicului. Deja, edilul Râmnicului a avut discuții și cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care și-a arătat toată deschiderea pentru o acțiune politică comună la nivelul Consiliului Local și la Guvern în vederea rezolvării acestei chestiuni „fierbinți”. Primarul Gutău a mai spus că, după ce se va realiza transferul terenului, are în vedere aici amenajarea unei grădini zoologice moderne (realizată cu fonduri europene), locuri de joacă, unități de recreere, iar pe partea cealaltă a drumului, se va construi un stadion de fotbal.

 

  • Pe pagina de comentarii a ziarului nostru, un vâlcean a scris următoarele lucruri neștiute despre un baron chimic al judetului: „Acesta a primit un doctorat la Timişoara din rezultatele cercetătorilor Institutului de Chimie Timişoara. Prin sponsorizarea revistei de chimie a făcut posibilă publicarea de articole pentru indivizi dubioşi ce au ajuns cadre didactice în învăţământul superior, atât de stat, cât mai ales privat, a făcut medici persoane cu mult tupeu ce folosesc cobai pentru testarea de medicamente. A primit părţi din lucrarea de doctorat a domnului Teodor Dehelean, iar doamna Nicoleta Vâlceanu, soţia fostului director de institut, s-a relaxat multă vreme în satul de vacanţă al Oltchim de la Fedeleșoiu. Acoperă sinteza de droguri designer drugs ce fac posibile actele teroriste”.

 

  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut primii pași pentru centura ocolitoare a orașului Horezu. Astfel, CNAIR, în calitate de solicitant, a elaborat și depus cererea de finanțare pentru proiectul „Elaborare studiu de fezabilitate varianta de ocolire Horezu” în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 1,2 milioane de lei și va fi finanţat prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe