Sparle si soparle, 10.01.2022

duminică, 9 ianuarie 2022
  • În cadrul altui interviu-fluviu acordat aceluiași ziar local, viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu recunoște că este „la cuțite” cu șeful său politic, deputatul Cristian Buican. De altfel, Pîrvulescu nu a venit nici la ședința consiliului local din 23 decembrie (deși era în oraș), în care s-au aprobat taxele și impozitele pe 2022 și unde ipochimenul era „mare specialist”. „Relația mea cu liderul Cristian Buican este foarte proastă, în sensul în care nu avem comunicare. Întotdeauna voi sta la discuții clare, nu sunt un tip conflictual, dar când am o discuție și când luăm o decizie cred că ar trebui să o luăm în litera și spiritul regulamentului, așa că la mine nu merge atitudinea de șef. La mine totul este colegial, și rezultatul muncii noastre este dat de voturile aduse în interiorul partidului. Când vor să își schimbe comportamentul, adică atunci când vor să fie colegi adevărați, Virgil Pîrvulescu va fi prezent întotdeauna lângă ei. Nu prea merg amenințările la mine”, spune viceprimarul Pîrvulescu.

 

  • Cu unanimitate de voturi, consiliul de administraţie al SC Univers SA (societate ce deține mai multe spații comerciale în Râmnic) a decis încheierea contractului de mandat pentru funcția de director al societății cu Cristian Robert Stănescu, începând cu data de 3 ianuarie 2022. În urmă cu 10 ani, Compartimentul de Control Intern din cadrul SIF Oltenia a finalizat un raport de audit, după ce a procedat la analiza aspectelor prezentate de un grup de acţionari pe adresa generală SIF Oltenia. Astfel, conducerea societăţii SIF Oltenia SA a primit o sesizare prin care un grup de acţionari reclamă anumite aspecte privind activitatea fostului director Florian Teodor Buzatu, precum şi conflictul de interese în care a fost implicat prin numirea în 2008 a fiului său, Mihai Răzvan Buzatu, la conducerea SC Univers SA.

 

  • La finele anului trecut, președintele României a semnat următoarele decrete: decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Vâlcea a doamnei Elena Cristina Lungu (pensionare); decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Vâlcea a doamnei Liliana Mihăescu Ceaușescu (pensionare); decret privind eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul Vâlcea a doamnei Mirela Cernea (pensionare), la data de 1 ianuarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe