|joi, mai 26, 2022
  • Follow Us!

Și-a ucis concubina cu 20 de ani mai în vârstă decât el 

ancheta-crima

Un bărbat, de 44 de ani, din comuna vâlceană Dăeşti, suspectat că şi-ar fi ucis în bătaie concubina de 64 de ani, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de omor, au informat, vineri, procurorii vâlceni.

Anchetatorii au stabilit că omorul a avut loc miercuri, în casa în care cei doi locuiau împreună. Bărbatul a fost cel care a anunţat, prin 112, că şi-a găsit concubina fără suflare, iniţial cazul fiind cercetat ca moarte suspectă – relateaza gds.ro

“Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 12 ianuarie, în timp ce inculpatul şi victima (concubina) se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool, între aceştia a avut loc un conflict. Inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra victimei lovind-o, în mod repetat, în zona toracelui şi spatelui, dar şi în zona membrelor superioare, feţei şi capului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicatul trimis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut de organele de cercetare penală şi prezentat vineri în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, care a admis propunerea procurorilor vâlceni de arestare preventivă a bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Leave a Response