Sfaturi de îmbrăcăminte pentru persoanele scunde

vineri, 21 ianuarie 2022

 

Unele femei sunt mai înalte, iar altele mai scunde. Totuși, acest articol se concentrează pe a doua categorie. Pentru o femeie, singura dificultate reprezentată de înălțimea sa va fi aceea de a găsi haine în mărimi potrivite și bine croite. Nimic nu te împiedică să trișezi puțin, pentru a câștiga câțiva centimetri, folosind sfaturi care vor fi detaliate în acest articol.

Iată câteva trucuri care te vor face să pari mai înaltă

Alege cu înțelepciune hainele, pantofii și accesoriile. Obiectivul este de a crea verticalitate, datorită modelelor de haine și formelor acestora. Totul se rezumă la geometrie simplă: tot ceea ce are o linie verticală se alungește, în timp ce orizontala se va lărgi. Așadar, nu uita să alegi forme, accesorii și modele care merg de sus în jos, și nu de la dreapta la stânga.

Evident, cea mai bună opțiune pentru a câștiga centimetri rămâne aceea a tocurilor, iar dacă înălțimea te sperie, adidașii sau pantofii cu platformă sunt o alternativă bună. Se crede, în mod eronat, că purtarea tocurilor înalte va aduce beneficii siluetei, dar este o idee falsă. Este mai bine ca încălțămintea ta să nu depășească 10 cm, pentru a nu părea exagerată. Pentru asta, poți alege o pereche de pantofi eleganți pentru sezonul cald sau ghete de damă pentru sezonul rece.

Paltoanele și jachetele trebuie să fie scurte și potrivite pentru pulovere sau topuri. Un cardigan deschis sau o rochie cu nasturi alungite, care să pună în valoare verticalitatea siluetei, reprezintă alegerile perfecte. La fel este și în cazul topurilor și al puloverelor: este mai bine să se favorizeze decolteul în V, care creează un efect optic de grandoare.

Pantalonii cu talie înaltă sunt foarte recomandați. Dacă, totuși, nu ești fan, alege o pereche cu talie obișnuită. Acest lucru este valabil pentru pantaloni, pantaloni scurți sau fuste. Contrar credinței populare, spre deosebire de pantalonii mai scurți, cei de tipul șapte optimi chiar prelungesc silueta. Fustele sau pantalonii scurți ar trebui să fie aibă lungimea potrivită pentru evidențierea picioarelor.

Pantalonii skinny vor fi aliații tăi de bază, spre deosebire de pantalonii largi sau prea fluizi. Dacă un pantalon până la gleznă are forma care se potrivește cel mai bine tipului tău de corp, va fi important să-l porți cu tocuri.

În ceea ce privește accesoriile, evită-le pe cele mici și subtile, chiar dacă acestea creează ideea de armonie. Cu excepția eșarfei, cu cât accesoriile sunt mai lungi, cu atât îți vor „întinde” mai mult dimensiunea (verticalitatea). Și același lucru este valabil și pentru coliere.

Așadar, deși înălțimea mică poate fi un aspect frustrant, de multe ori, există câteva mici trucuri, cu ajutorul cărora vei putea crea un fel de „iluzie optică”. Dacă ții cont de câteva sfaturi de îmbrăcăminte, vei reuși să pari mai înaltă, ceea ce îți va oferi o dispoziție mai bună de-a lungul zilei.

Sursa foto: shutterstock.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe