Gheorghe Melente: Proiectele pe Anghel Saligni, documentația pentru introducerea gazelor naturale si extinderea rețelei de apă sunt printre prioritățile Administrației Locale din Drăgoești

marți, 4 ianuarie 2022

 

Primarul comunei Drăgoești, Gheorghe Melente: Planurile mele ca și cele ale  Administrației din Drăgoești nu se vor face doar pentru un an de zile. După cum bine știți planurile se fac pentru un mandat, pentru că sunt proiecte în derulare, sunt proiecte pe care le promovez de-a lungul anului și urmează să se implementeze și să intre în execuție.

Pentru anul 2022, ne-am propus să depunem toate documentațiile proiectului Anghel Saligni și cu bugetul pe care îl vom primi să punem cofinanțările acolo unde sunt pentru implementarea proiectelor respective.

Mai prindem în bugetul pe anul 2022 întocmirea documentației pentru rețeaua de gaze. Deoarece noi în mediul rural ducem lipsă de material lemons, sperăm să introducem  gazul. Acest lucru se va putea realiza doar în colaborare cu vecinii din localitățile Olanu și Dobroteasa. Am făcut și aici pași importanți. Avem proiecte pregătite. Zona centrală trebuie refăcută integral, ținând cont că drumul județean este gata. La Drăgoești putem să începem amenajările pe lângă drumul județean ca să facem o localitate curată și frumoasă.

Eu zic că la Drăgoești lucrarile la drumul județean sunt în proporție de 80-90 % executate. Avem rigole betonate, piste de biciclete, stații de autobuze, trotuare. Drăgoești va fi o comună foarte frumoasă.

În anul 2022 va continua și cadastrarea gratuită, în prezent întocmirea cărților funciare fiind realizată în proporie de 60%

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe