De unde să achiziționezi rochii de ocazie calitative

marți, 11 ianuarie 2022

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/9gV8GHanRIc

Îți pui des întrebarea “Cu ce să mă îmbrac?” atunci când ești invitată la un eveniment? Dacă răspunsul este da, cu siguranță ai nevoie de articole de ocazie, care sunt potrivite pentru un eveniment special.

Dintre piesele pe care le poți alege pentru orice anotimp fac parte și rochiile, articolele cele mai apreciate de către femei. Fiindcă există numeroase modele de rochii de ocazie, probabil te întrebi cum le alegi pe cele de calitate și de unde le achiziționezi. Ține cont de următoarele sfaturi utile, pentru ținute de vis!

Magazine online și fizice

Din fericire, poți găsi cu ușurință rochiile de ocazie preferate dacă ai stabilit un buget, modelul și culoarea care te interesează. Astfel, poți alege magazinele fizice, de unde să cumperi rochii de ocazie pe care să le probezi.

Totuși, dacă nu ai timp să cauți rochii de ocazie prin mall-uri sau buticuri, există magazine online, unde găsești zeci de branduri disponibile! Alege rochiile de ocazie de la Dyfashion, în funcție de modelul de care ai nevoie iar dacă nu ți se potrivește, ai posibilitatea de a-l returna. Poți opta pentru rochii din catifea, dantelă, jerse, crep sau modele cu broderie, pe care să le porți în funcție de anotimp.

Și în ceea ce privește croiul, poți alege dintre numeroase modele de ocazie, care să-ți vină impecabil. Astfel, ai la dispoziție:

  • Rochii baby doll
  • Rochii conice
  • Rochii cambrate
  • Rochii tip sirenă
  • Rochii în A
  • Rochii lejere
  • Rochii petrecute
  • Rochii drepte

Rochii de ocazie în funcție de sezon

Pentru a te simți confortabil la un eveniment, este recomandat să porți rochia de ocazie în funcție de sezon. În acest sens, rochiile potrivite pentru primăvară și vară trebuie să difere de modelele mai călduroase de toamnă și iarnă.

În zilele călduroase, sunt potrivite rochiile de ocazie din materiale vaporoase, cu o croială lejeră. Ai la dispoziție rochii din tulle, dantelă și voal, care pun în evidență orice siluetă, pe care să le porți cu pantofi sau sandale. Optează pentru nuanțe deschise și pastelate și nu evita rochiile de ocazie cu imprimeuri inspirate din natură.

În schimb, pentru evenimentele care au loc toamna și iarna, vei arăta grozav în rochii de catifea, lână, cașmir sau stofă, care păstrează căldura. Nu omite rochiile de ocazie în nuanțe închise, perfecte pentru sezonul rece. Bordeaux, verde, maro sau mov sunt doar câteva dintre variantele pentru care poți opta, pentru rochii impecabile!

Accesorii recomandate pentru rochiile de ocazie

Dacă mergi la un eveniment la care porți o rochie de ocazie, trebuie să accesorizezi ținuta, pentru un plus de stil. În afară de pantofi și sandale sau machiaj și coafură, ai nevoie și de alte accesorii utile.

Primul accesoriu de nelipsit pentru o ținută de ocazie este geanta. Dacă mergi la un eveniment în timpul serii, evită gențile mari, din materiale precum iuta sau bumbacul. Îndreaptă-ți atenția către o poșetă de tip clutch, în care să păstrezi obiectele necesare: card, chei sau cosmetice pentru retușarea machiajului. Poșetele negre, albe și modelele pastel nu se demodează niciodată și sunt extrem de versatile, indiferent de rochia pe care o porți.

La fel de potrivite sunt și bijuteriile, pe care să le porți alături de rochia de ocazie. Cerceii, brățările, lănțișoarele sau inelele? Toate aceste bijuterii sunt potrivite pentru a accesoriza o ținută de ocazie, însă ține cont de rochia pe care o porți. Un model cu numeroase detalii în zona bustului va fi încărcat inutil de lănțișoare sau de cercei masivi. Pentru o rochie simplă, bijuteriile supradimensionate reprezintă soluția optimă, fiindcă scot ținuta din anonimat.

Probează rochiile preferate și alege cele mai frumoase modele de ocazie, care îți vin perfect!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe