Cum să alegi cea mai bună cutie pentru portbagaj. Acestea sunt cele trei criterii esențiale!

luni, 17 ianuarie 2022

 

Mașina este cel mai la îndemână mijloc la care poți apela atunci când ai de efectuat drumuri. Fie că mergi la serviciu sau la cumpărături, mașina te ajută să te deplasezi rapid și în condiții de confort total. Pe lângă faptul că te poate ajuta să te deplasezi în siguranță și confort, mașina îți oferă și posibilitatea de a lua cu tine toate obiectele de care ai nevoie.

Ce se întâmplă, însă, atunci când nu ai suficient spațiu în portbagajul din dotarea mașinii? Cu siguranță, o variantă este aceea de a renunța la unele obiecte. În același timp, dacă pleci la schi, de exemplu, nu poți să o faci fără perechea ta favorită de schiuri. Așa că, cea mai bună cale este aceea de a monta o cutie pentru portbagaj.

Iată tot ce trebuie să știi despre cum poți alege cea mai bună astfel de cutie! 

Indiferent de cât de spațioasă este mașina ta, întotdeauna există loc de mai bine atunci când vine vorba despre spațiul de depozitare pe care îl ai la dispoziție. Excursiile cu familia, mai ales cele de lungă durată, presupun deplasarea unor cantități mari de bagaje. Mai ales dacă este vorba despre excursii cu tematică, precum cele pentru schi, ciclism sau surfing, articolele pe care trebuie să le iei după tine, în afara bagajelor obișnuite, vor solicita destul de mult spațiu.

Cutia pentru portbagaj, pe care o poți prinde de barele transversale ale mașinii sau chiar pe cârligul de remorcare devine, astfel, un accesoriu foarte util. Pentru a ști cum să alegi cea mai bună cutie pentru portbagaj, este necesar să știi care sunt cele trei criterii pe care trebuie să le iei în calcul. Trebuie să ții cont de:

  1. Dimensiunea cutiei

Ce poate fi mai important decât acest aspect? În definitiv, cumperi o cutine de portbagaj tocmai pentru a câștiga niște spațiu suplimentar, iar cu cât acest spațiu este mai mare, cu atât mai ușor îți va fi atunci când pleci la drum. Numai că dimensiunea cutiei trebuie aleasă și în funcție de ce mașină ai. Este necesar să iei o cutie de portbagaj potrivită modelului de autoturism pe care îl conduci. Trebuie să găsești acea cutie care oferă echilibrul perfect între spațiul oferit și spațiul ocupat. Alege să achiziționezi și tu o cutie de portbagaj pentru mașina ta de la Autogedal.ro și bucură-te de un spațiu suplimentar ideal pentru a putea deplasa tot ce îți este necesar, în călătoriile pe care le faci. 

2. Rezistența cutiei

Ca să fii sigur că ai ales cea mai bună cutie pentru portbagaj, trebuie să știi câte ceva și despre durabilitatea acestui obiect. Este de preferat să mergi pe variantele de cutie din plastic ABS. Acestea sunt rezistente la umezeală și radiații solare și pot fi lăsate în aer liber pentru perioade îndelungate. 

3. Modul de montare

 

Și modul în care se montează cutia este foarte important. Dacă știi că vei monta și demonta foarte des acest accesoriu, este necesar să alegi unul cu un sistem rapid de prindere și desfacere. De asemenea, alege variante care să implice cât mai puține scule, deoarece ai putea avea nevoie să o demontezi și montezi la loc chiar și atunci când nu ești acasă.

Cu un astfel de accesoriu, nu te vei mai preocupa niciodată pentru lipsa locului de depozitare, atunci când pleci la drum singur sau împreună cu familia! 

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe