Credit automat pe un card: ce este, avantajele aplicării la o IFN

marți, 4 ianuarie 2022

Astăzi, un număr mare de cetățeni români apelează la serviciile organizațiilor de microcredit. Cu ajutorul creditelor pe termen scurt de la IFN, oamenii pot rezolva dificultăți financiare temporare, pot face o achiziție (de exemplu, electrocasnice sau un fel de electronice), pot repara o mașină etc. Recent, unele IFN (printre acestea, de exemplu , „Credit Prime”) au început să ofere un serviciu precum un împrumut automat cu card. Acest lucru va permite organizațiilor să proceseze cererile de la potențialii împrumutați mai rapid, ceea ce înseamnă că pot ajunge la mai mulți clienți.

Ce este un card de credit automat

Aceasta este una dintre formele de împrumut de către organizațiile de microfinanțare, în care decizia privind cererea este luată nu de către o persoană, ci de către sistem (adică fără participarea umană). Pentru a implementa această oportunitate, companiile folosesc un program special cu un algoritm de notare încorporat. Programul în sine calculează șansa clientului de a obține un împrumut. Dacă este înalt, aprobă cererea și trimite banii. Un astfel de împrumut automat poate fi obținut de la compania „Credit Prime”.

Beneficiile unui împrumut automat

Primul și cel mai important avantaj este că acum cererile sunt procesate și mai rapid decât înainte. Debitorii potențiali trebuie să aștepte doar 1-10 minute. Pentru comparație: atunci când obține un credit de consum la o bancă, un client va trebui să aștepte o decizie timp de câteva zile.

Un card de credit automat este disponibil pentru aproape toți rezidenții României. Trebuie să aveți un pașaport de cetățean și să fiți major. IFN oferă credite pentru studenți, pensionari, muncitori de rând etc.

Alte beneficii:

  • este exclusă apariţia erorilor datorate factorilor umani. La urma urmei, totul este procesat de sistem;
  • debitorii nu trebuie să viziteze biroul instituției de microfinanțare. Este suficient să completați o cerere pe site și să o trimiteți. Dacă sunt aprobate, banii vor fi creditați pe card în câteva minute;
  • este necesar doar pașaportul din documentele IFN;
  • istoricul de credit este verificat cu loialitate. Întârzierile minore din trecut nu pot influența decizia privind cererea;
  • se acordă un credit fara venit confirmat;
  • se acordă împrumuturi pensionarilor (https://creditprime.ro/credit-pensionari/) și studenților.

Dintre dezavantajele unui împrumut automat se remarcă imposibilitatea de a primi o sumă mare la prima cerere. Majoritatea IFN funcționează de obicei după următoarea schemă: în primul rând, clientul ia o sumă mică, iar dacă o poate rambursa la timp, apoi data viitoare când aplică, poate lua o sumă mai mare. etc. Pentru mulți debitori, aceasta nu este deloc o latură negativă - la urma urmei, cu ajutorul unor împrumuturi mici, își pot îmbunătăți istoricul de credit.

Dacă nu este posibilă achitarea creditului la timp, IFN se întâlnește cu clientul la jumătatea drumului: aproape toate companiile au opțiunea de a prelungi termenul creditului (de obicei cu 30 de zile). Pentru a face acest lucru, împrumutatul trebuie să plătească o sumă mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe