Constantin Radulescu: Primele imagini cu Baza de tratament și servicii din Ocnele Mari!

joi, 27 ianuarie 2022

Un nou proiect!
Primele imagini cu Baza de tratament și servicii din Ocnele Mari!

În urmă cu câteva luni, discutam cu tânărul primar Remus Sasu despre intenția noastră de a realiza o Bază de tratament și servicii, la Ocnele Mari.

Între timp, lucrurile au început să prindă contur. Astăzi, am avut o întâlnire cu reprezentanții firmei care se ocupă de proiectarea viitoarei investiții. Ne dorim să avem în această stațiune vâlceană un complex de agrement, cu piscine și zone de tratament și de relaxare.

Am văzut planurile inițiale și am făcut câteva propuneri de modificare a acestora și vreau să le mulțumesc proiectanților că au fost de acord cu ideile mele, de care vor ține cont la definitivarea lucrării de proiectare.

În vederea finanțării acestei investiții, vom depune proiectul la CNI și, când se vor deschide liniile de finanțare, vom încerca să obținem și fonduri europene.

Pentru creșterea potențialului turistic al stațiunii Ocnele Mari, pe lângă plata proiectării viitoarei baze de tratament, CJ Vâlcea continuă lucrările de modernizare a drumului județean și întreprinde demersuri pentru regularizarea pârâului care traversează localitatea. Consiliul Județean nu poate finanța astfel de lucrări, deoarece apele care străbat județul nu se află în administrarea acestuia.

Constantin Radulescu, presedinte CJ Valcea

FB_IMG_1643305355445

FB_IMG_1643305345051

FB_IMG_1643305348214

FB_IMG_1643305374446

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe