Constantin Radulescu: CJ Valcea acorda stimulente financiare cadrelor medicale de la SJU Vâlcea și de la Spitalul Drăgoești

vineri, 28 ianuarie 2022
Prima ședință a CJ Vâlcea din acest an le aduce stimulente financiare cadrelor medicale de la SJU Vâlcea și de la Spitalul Drăgoești.
Așa cum am procedat și în anii trecuți, și în 2022, am propus și colegii consilieri au aprobat acordarea de stimulente financiare pentru personalul medical și de specialitate din spitalele aflate în coordonarea CJ Vâlcea.
După consultarea cu managerii spitalelor SJU Vâlcea și Drăgoești, am ajuns la concluzia că doar investițiile în modernizarea și dotarea unităților medicale nu sunt suficiente pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate.
Tocmai de aceea, acordăm aceste stimulente bănești cadrelor medicale care depun eforturi foarte mari, în această perioadă complicată.
Plata stimulentelor se va face lunar, în limita a două salarii minime brute pe țară, finanțarea fiind asigurată din veniturile proprii ale fiecărei unități spitalicești, cu încadrarea în bugetul aprobat.
Evident că ne interesează ce se întâmplă și cu ceilalți angajați din spitale, care sunt supuși aceleiași presiuni zi de zi, fiindcă numărul mare de pacienți care apelează la serviciile medicale influențează și activitatea lor. Căutăm soluții legale ca și aceștia să fie recompensați financiar.
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe