Consilierul local Alin Manda vrea un milion de euro de la asociatia unde este jurist, daca va fi concediat de locatari

luni, 31 ianuarie 2022

Consilierul local USR din Ramnicu Valcea, Alin Manda, a fost prins cu cioara vopsita de locatarii asociatiei unde este jurist! Ansamblu Rezidential este cea mai mare asociatie din municipiu, cu peste 500 de apartamente. Adica aproximativ 1500 de ramniceni locuiesc in ansamblul unde Manda este jurist. De cateva zile pe grupul de comunicare Telegram al asociatiei, creat chiar de Manda, este mare fierbere din cauza unei informatii halucinante, dar suta la suta reala: consilierul local jurist a strecurat in contractul cu asociatia o soparla, o clauza otravita, ca in cazul in care va fi concediat, locatarii ii vor plati despagubiri in valoare de ATENTIE! - 5.000.000 lei (UN MILION DE EURO!). Da, ati citit bine! UN MILION DE EURO! Contractul a fost semnat doar de presedintele asociatiei, un fost cadru militar, om de bun simt in alte conditii, dar credul la aburelile juridice fluturate de Manda! Intrebat de respectivul contract, presedintele a dat din colt si a spus ca el a semnat toate documentele care au fost vizate in prealabil de juristul asociatiei, adica de consilierul local USR, Alin Manda. Cu alte cuvinte Manda si-a avizat singur contractul cu clauza buclucasa, care-i permite sa se mute in Tenerife daca este pus pe liber de membrii asociatiei! Locatarii de-abia asteapta sedinta asociatiei din data de 15 februarie...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Consilierul local Alin Manda vrea un milion de euro de la asociatia unde este jurist, daca va fi concediat de locatari”

  1. Halucinant. Cum poate un asemenea descreierat sa profite de bunul simt al celui care i-a asigurat un loc de munca. Pentru ca probabil era boschetar iar presedintele asociatiei de proprietary i-a intins mina si oferit o sansa. Ce spune in schimb ITM Valcea – unde maharii isi dau pumni in bot – despre acest contract de munca. Sau in exemplarul lor nu se specifica acest fapt?
    Daca cel care a vizat contractual , adica juristul este chiar impostorul , atunci totul este o escrocherie iar institutiile statului trebuie sa-si faca datoria si sa-l ia la intrebari pe impostor.
    Nu stiu dar se pare ca , acest individ este consilier din partea usr , fapt ce demonstreaza ca hotia si impostura face casa buna cu aceste jeguri patentate.
    Miosugeiule cu lapte , cum crezi tu ca au locatarii suma halucinanta care sa ti-o dea tie , daca Adunarea generala nu a participat la dezbaterea contractului tau de munca?
    Pentru cadrul militar respectiv este clar ca va fi o lectie sip e viitor va sulfa si in iaurt dar si in luminarea mortului manta.
    Ce spune in acest caz prese4dintele local al formatiunii politice , tovarasul gheorghiu? Dar frantuzitul ciolos care este si el un nesimtit?
    Avind in vedere impostura este clar ca , jegul este jeg si in postura de jurist la o Asociatie de proprietari.
    Fara alte comentarii.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe