|duminică, iulie 3, 2022
  • Follow Us!

Colegiul Energetic din Ramnicu Valcea trece in online! 

colegiul-energetic

 

 

INFORMARE DE PRESĂ

Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că, prin Hotărârea nr. 2/2022, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, solicitarea Consiliului de Administraţie al Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea de a trece în scenariul 2 de funcţionare, respectiv cursuri online pentru toate clasele din respectiva unitate de învăţământ.

Măsura se aplică pe o perioadă de 10 zile, începând de mâine, 1 februarie, cursurile cu prezenţă fizică urmând să fie reluate pe 11 februarie.

Solicitarea de a trece la scenariul 2 de funcţionare a fost făcută de Consiliul de Administraţie al Colegiului Energetic în baza articolului 3 şi a articolului 6, alin. 7, din Ordinul comun al ministerelor educaţiei şi sănătăţii nr. 5338/2015/01.10.2021, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările şi completările ulterioare.

Hotărârile CJSU Vâlcea se găsesc pe site-ul ISU Vâlcea: http://www.isuvl.ro/03.%20Interventie/CJSU/Hotarari%20CJSU.html.

Râmnicu Vâlcea, 31 ianuarie 2022

One Response to Colegiul Energetic din Ramnicu Valcea trece in online!

  1. Laurian C

    Sa- multumeasca fostului absolvent cucu cutu citu matolica pentru conditiile in care invata.
    Si sa-l pomeneasca de fiecare data cind vor parcurge asemenea sincope in viata de elev. Sa nu uite elevii nicicind sa injure impostorii betivani.
    Serios. Nu este nici cea mai mica urma de gluma.

     

Leave a Response