Ce se întâmplă dacă joci 100 ron pe fiecare mâna la sloturi

marți, 11 ianuarie 2022

Sloturile online îți oferă o mare varietate de pariuri. Foarte multe jocuri îți permit să pariezi și cu doar 50 de bani sau un leu per rotire. De asemenea te lasă și să pariezi până la 100 de lei sau chiar mai mult. Majoritatea jucătorilor vor alege pariurile mai mici în așa fel încât să poată juca cât mai mult la sloturi. Destul de puțini jucători se gândesc să pună pariul maxim de 100 de lei. Pentru unii, asta ar putea să însemne să își parieze toți banii. Mr Bit este un cazino online românesc unde îți poți încerca șansa la sloturi.

Nu multă lume pariază atât

De obicei la cazinourile românești rar vei găsi mize mai mari de 100 de lei la sloturi. Aceste pariuri sunt rezervate jucătorilor care au mulți bani și se hrănesc cu faptul de a vâna premiile mari. Evident, nu multă lume își permite să riște atât de mulți bani pe o singură rotire. La urma urmei, sloturile online sunt jocurile volatile care oferă foarte puține garanții pe termen scurt. Un jucător obișnuit va paria undeva între 1 și 10 lei pe rotire. Chiar și la astfel de pariuri, sloturile online te pot stoarce de bani. Până și gândul de a risca până la 50 de lei pe un pariu ii sperie pe mulți jucători.

Poti-sa-pierzi-tot

Poți să pierzi tot

RTP-ul înseamnă cât de mulți bani se întorc înapoi către jucător în timp în funcție de suma pariată. Această statistică, RTP, acoperă milioane și milioane de combinații, fiind o statistică nu tocmai exactă. Acestea fiind spuse, nu te poți uita exact după RTP-ul unui joc și să te aștepți să fie exact la fel pe termen scurt. De fapt, nici nu ai vrea să fie foarte precisă întrucât în mod garantat vei pierde.

Procentajele de câștig sunt folositoare și să determini posibilele sume pe care le poți pierde. Te ajută foarte mult să îți dai seama și cât ai putea să pierzi în cazul în care riști 100 de lei.

Volatilitatea te poate face să pierzi destul de mulți bani

Procentajele de câștig te ajută ca să faci o estimare cu privire la cât de mult vei putea paria cu banii pe care i-ai depus. După cum am explicat și înainte, însă, aceste procentaje nu vor fi exacte pe termen scurt. Toate sloturile de la cazino sunt foarte volatile în comparație cu sloturile clasice. Fiecare slot este diferit și poate să fie mai volatil decât altul. Astfel nu vei știi niciodată cu exactitate ce se va putea întâmplă la aceste jocuri atât de volatile. Ai putea să nimerești un premiu uriaș și să câștigi o sumă foarte mare datorită unui pariu de doar 100 de lei.

Volatilitatea este ceva la care trebuie să te gândeșți înainte să pariezi, întrucât te poate costa mulți bani. Unii developeri de la sloturi au oferit recenzii la volatilități, astfel că vei putea să accesezi site-urile pe care acestea sunt publicate pentru a le verifica. Majoritatea recenziilor încep de la 1 și merg până la 10, în timp ce altele sunt doar de la 1 la 5. Îți vei putea face o idee despre cât de imprevizibile pot să fie sloturile. Chiar dacă ai o sumă mare pe care să o pariezi, ar trebui să te gândești destul de serios la pariurile mari de 100 de lei.

100-ron-pe-rotire

Există vreun avantaj în a paria 100 de lei pe rotire?

După cum ai văzut deja există câteva riscuri asociate cu pariurile de 100 de lei. Totuși, aceste pariuri se pot dovedi foarte utile din câteva motive.

Majoritatea sloturilor moderne nu au jackpoturi progresive. În schimb, aceste jackpoturi sunt date pe baza multiplicării pariului tău. Un slot obișnuit oferă până undeva la x5000 din valoarea pariului. Dacă pariezi doar un leu pe un astfel de joc poți câștiga 5000 de lei. Prin faptul că astfel de șanse sunt destul de mici, un astfel de pariu nu trebuie ratat.

Potențialul să iei un astfel de câștig este destul de mare, în special dacă vei paria și tu sume mai mari. Astfel, în loc de 5000 de lei vei putea să iei 500.000 lei. Bineînțeles, există și sloturi care oferă câștiguri chiar mai mari decât acestea, unele ajungând chiar și la x25.000. Chiar dacă nu vei lua premiul cel mare, cu un pariu mai mare vei câștiga mai mulți bani.

Un alt avantaj este că vei putea să deblochezi o rundă bonus imediat. Pentru a putea fi deblocate rundele bonus, jucătorul trebuie să parieze o anumită sumă. Bonusul obișnuit poate să coste între 80 și 100 de lei, astfel că dacă vei paria câte 100 de lei în fiecare rundă îl vei debloca mereu.

Un al treilea avantaj pe care îl ai dacă pariezi mai mulți bani este că șansa ta de câștig va crește la rundele bonus. Chiar dacă nu îți va crește cu foarte mult șansele de câștig, o șansă chiar și cu 1% mai mare este importantă la un joc precum sloturile. Astfel, dacă vei plasa pariuri mai mari vei putea să îți “cumperi” oportunități mai multe și să obții șanse mai mari de câștig. În timp vei avea șansa mai mare să câștigi mai mulți bani.

În cazul în care îți place să pariezi sume mai mari poți consulta și lista cu câștigurile posibile ca să vezi dacă ți se oferă un câștig mai mare la pariurile mai mari. În cazul în care se oferă, acesta va fi încă un avantaj pentru pariurile mari.

Concluzie

Deci ce se întâmplă dacă riști mereu 100 de lei? Răspunsul este că în principiu vei pierde. Dacă nu ai și suficienți bani de pariat în bancă, nu vei putea să faci față la pierderile pe termen scurt. Chiar dacă nu este un lucru 100% sigur, poți fi chiar tu norocosul câștigător al unei sume uriașe atunci când pariezi mai mulți bani. Totul ține și de puțin noroc care îți poate aduce niște sume frumoase în cont.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe