ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ ÎN RAMNICU VALCEA

miercuri, 19 ianuarie 2022

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere pierdere apă potabilă pe conducta OL 114 mm existentă pe strada Calea lui Traian – în dreptul blocului S34, municipiul Rm. Vâlcea, în data de 20.01.2022, între orele 0800 – 1700, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți pe strada Calea lui Traian – blocul S34 și imobilele cu nr. 67, 69, 71, 73, 75 și strada Căpitan Paul Capelleanu – ambele ramuri existente în spatele blocului S34, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe