Administratorul public Marian Florea spune ca municipiul Drăgășani nu are nevoie de statii de reîncărcare pentru vehicule electrice

luni, 31 ianuarie 2022
În privința propunerii efectuate de către un grup de consilieri locali format din dl. Roșca Marian, dl. Nedelcu Ștefan, dl. Căpraru Ilie și dna Bozgă Florentina, în privința unui proiect de hotărâre a consiliului local, pentru accesarea de fonduri în vederea instalării de statii de reîncărcare pentru vehicule electrice, în calitate de administrator public al municipiului Drăgășani, aș dori să fac următoarele mențiuni:
Grupul de consilieri locali nu a tinut cont de urmatoarele conditionalitati necesare si obligatorii, in vederea indeplinirii criteriilor de eligibilitate a proiectului cu finantare europeana:
 la nivelul municipiului Dragasani sunt inregistrate doar 4 (patru) autovehicule electrice si o motocicleta.
 delimitarea terenului necesar in vederea amenajarii statiilor de incarcare (carte funciara, documente justificative)
 studiul de fezabilitate (documentatie obligatorie ce necesita achizitie publica) pentru obiectivul de investiţii propus este întocmit conform Hotărârii Guvernului nr. 907 /2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor /proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.
Inițiativa grupului de consilieri locali, în forma propusă spre analiză, nu întrunește condițiile de avizare favorabilă de către compartimentele de specialitate și implicit nu este fezabilă și nici justificată, având în vedere lipsa acestor vehicule la nivelul municipiului Drăgășani.

Marian FLOREA-City manager Drăgășani

NR: Domnule Florea, intelegem ca in Dragasani nu prea exista autovehicule electrice, dar de ce nu priviti spre viitor? Omenirea se indreapta clar spre acest tip de transport - pe energie electrica - nu intelegem reticenta manifestata si atitudinea ostila unei propuneri de bun simt. V-ati molipsit si dumneavoastra de la seful Nedelcu care se incapataneaza sa traiasca in trecutul cu secera si ciocanul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe