Adina Craciunescu: Rețeaua Diana alocă 6 milioane lei pentru expansiune și remodelări în 2022

sâmbătă, 29 ianuarie 2022

Retailerul vâlcean Diana își continuă planurile de dezvoltare și alocă pentru anul acesta un buget de 6 milioane de lei pentru expansiune și remodelarea rețelei.

”În cursul anului 2021 au fost realizate investiții în valoare de circa 6 milioane de lei, din care 5 milioane de lei pentru expansiune și 1 milion de lei pentru remodelări. Pe agenda 2022 a liniei de retail a grupului Diana sunt proiecte pentru care vom aloca sume aproximativ similare anului în curs, buget direcționat în mare parte către noi deschideri, inclusiv construcția de la zero a unor magazine noi, cu suprafețe generoase. Mizăm în continuare pe creșterea rețelei, iar ca rază de acțiune, vom păstra tiparul dezvoltării concentrice care caracterizează demersurile noastre de expansiune”, a declarat pentru revistaprogresiv.ro, Adina Crăciunescu, Managing Partner Diana.

În același timp, retailerul va continua să aducă la standarde superioare magazinele care funcționează de ani buni, cu accent pe utilitate, creșterea gradului de confort la cumpărături, optimizarea experienței de cumpărare, extinderea sortimentației.

”2021 a fost încă un an care ne-a testat viteza de reacție, flexibilitatea, capacitatea de adaptare. Nu am mai putut să aplicăm fidel modele testate în anii anteriori. Adăugăm pe lista de provocări deciziile pe care a trebuit să le luăm pentru a contracara pe cât posibil creșterile de prețuri la energie și materii prime, care ne afectează direct, dar și din perspectiva scăderii puterii de cumpărare a consumatorului. Și nu în ultimul rând, o provocare a fost deficitul de personal calificat, care se resimte acut în retail. În ciuda acestor dificultăți, comerțul de proximitate a fost totuși unul dintre câștigători, clienții reîntorcându-se în comunitate, în zona unde se simt cel mai mult în siguranță. Acesta este motivul pentru care vedem în continuare zonele rurale și de urban mic ca și oportunitate în dinamica de expansiune”, mai adaugă reprezentanta Diana.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe