5 idei de ținute fashion pentru toamna asta

marți, 11 ianuarie 2022

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Eu7Oq-Yc4us

Spre deosebire de zilele de vară, în timpul toamnei, hainele trebuie să arate bine și să-ți țină de cald. Astfel, poți să înlocuiești tricoul cu puloverul și jacheta subțire cu un palton din lână.

Din fericire, nu este greu să alegi piesele care îți țin de cald în sezonul rece, pentru a construi ținute la modă pentru femei și bărbați. Iată care sunt ideile de ținute moderne pentru zilele de toamnă!

Jeanși, pulover și pardesiu

Articolele care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor și a bărbaților sunt jeanșii, puloverul și pardesiul. Cu ajutorul lor, vei obține ținute călduroase și moderne pentru fiecare zi de toamnă.

Pune accent pe o pereche de jeanși negri sau albaștri, care se potrivesc cu puloverul de orice culoare. Pardesiul în nuanțe neutre completează de minune o ținută pentru toamnă și îți oferă confort într-o zi răcoroasă. În ceea ce privește încălțările, optează pentru modele sport sau ghete moderne, din piele.

Rochie din tricot sau costum din două piese

Dacă trebuie să te îmbraci elegant pentru un eveniment, există opțiuni atât pentru domni, cât și pentru doamne. Femeile vor înlocui rochiile din materiale vaporoase cu modele potrivite pentru toamnă, din tricot, pe care să le poarte cu cizme sau botine.

Bărbații pot alege un costum format din sacou și pantaloni, la care să adauge o cămașă și o pereche de pantofi eleganți, din materiale rezistente. Un palton călduros va desăvârși această ținută elegantă pentru toamnă.

Maletă, pantaloni simpli și ghete călduroase

Pentru o zi la birou, jeanșii pot fi înlocuiți și cu pantaloni simpli, dintr-o stofă groasă. În ceea ce privește partea superioară a corpului, bărbații și femeile pot opta pentru o maleta și un sacou, care să îmbine confortul cu un look modern, office.

Cele mai potrivite încălțări pentru această ținută sunt ghetele călduroase și îmblănite, care să accesorizeze ținuta. Nu mai ai nevoie decât de o jachetă și ești gata pentru o nouă zi la birou.

Fustă midi, pulover și cizme peste genunchi

În zilele de toamnă, doamnele și domnișoarele pot să poarte și ținute sexy, fără să renunțe la confort. Așadar, ia în calcul o fustă midi care ține de cald, pe care să o combini cu o pereche de dresuri și un pulover croșetat.

Accesorizeaza acest outfit de toamnă cu un palton și o pereche de cizme peste genunchi, pentru un look provocator!

Pantaloni sport, hanorac și adidași

Ținutele sport și casual sunt excelente pentru o zi friguroasă de toamnă. Poți alege hainele de bărbați marca Y-3, de unde să selectezi hanorace, pantaloni cargo și încălțări sport, care te ajută să compui rapid o ținută street style.

Hanoracul este o opțiune ideală pentru toamnă, fiindcă este lejer și arată bine în combinație cu o pereche comodă de pantaloni sport. Adaugă și o jachetă sport, tip bomber, o căciulă modernă și vei arăta impecabil.

În continuare, poți lua cu tine un rucsac cool din piele, care completează ținuta și te ajută să iei cu tine toate obiectele de care ai nevoie.

Toamna, ai șansa să compui ținute de efect, care să atragă toate privirile! Fie că ești în căutare de inspirație pentru ținute bărbătești sau de damă, ia în calcul sfaturile noastre!

Cum îți place să te îmbraci toamna?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe