Sparle si soparle, 20.12.2021

duminică, 19 decembrie 2021
  • Potrivit unor surse liberale de încredere, zilele lui Virgil Pîrvulescu în PNL Râmnicu Vâlcea sunt numărate, acestuia urmând să i se retragă sprijinul politic și să rămână fără funcția de consilier local și, implicit, cea de viceprimar. Se aude că supărarea președintelui Buican a plecat de la interviul-fluviu dat unui ziar local de către viceprimarul (!) Pîrvulescu și în care acesta din urmă anunța că este gata să poarte negocieri cu PSD pentru formarea unui majorități în consiliul local. Or, se știe că, pentru deputatul Buican, PSD este „inamicul public nr. 1”, liderul liberalilor vâlceni fiind mereu împotriva unei alianțe cu social-democrații, atât în prezent, când s-a opus intrării la guvernare cu PSD, dar și în 2011, când nu a formalizat oficial la Vâlcea alianța USL. Așadar, este limpede că deputatul Buican nu vede cu ochi buni orice înțelegeri cu PSD, chiar și pentru formarea unei majorități de conjunctură în consiliul local.

 

  • După cum a promis în cadrul unei conferințe de presă, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, va acorda suma totală de 345 milioane de lei vechi în vederea premierii sportivelor echipei de handbal fete a Centrului Naţional de Excelenţă din cadrul Colegiului Energetic Rm. Vâlcea și a antrenorilor pentru rezultatele deosebite. Astfel, în data de 13.12.2021, Colegiului Tehnic Energetic Rm. Vâlcea a solicitat sprijin financiar în vederea premierii sportivelor echipei de handbal fete de la Centrul Naţional de Excelenţă din cadrul Colegiului Energetic și a antrenorilor (în total 16 persoane) pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatul Mondial Şcolar de Handbal desfășurat zilele trecute la Belgrad-Serbia.

 

  • În preajma sărbătorii Naşterii Domnului, pe 23 decembrie, în centrul Râmnicului se va desfăşura spectacolul „Vine, vine Moş Crăciun”. Cu începere de la ora 18.00, vor urca pe scenă coriştii ansamblului „Euphonia” al Filarmonicii Ion Dumitrescu, care vor interpreta colinde tradiţionale româneşti, dar şi din repertoriul internaţional, iar copiii prezenţi vor primi daruri chiar de la Moş Crăciun, care va face un popas în centrul Râmnicului. Seara dedicată copiilor va continua după ora 18.40 cu spectacolul „Dor de voi” XMas Party susţinut de îndrăgita solistă din Republica Moldova Iuliana Beregoi - 100 de minute de muzică, dans şi voie bună cu artista reprezentativă a „Generaţiei Z”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe