Sparle si soparle, 16.12.2021

miercuri, 15 decembrie 2021
  • Din „activitatea” de peste 1 an și 6 luni a prefectului Sebastian Fârtat nu putem remarca multe acțiuni sau măsuri în beneficiul vâlcenilor, ci doar... blocarea sistematică a Primăriei Râmnicului, prin atacarea fără temei legal în contencios administrativ a unor hotărâri de consiliu local, bineînțeles la ordinele deputatului Buican. Spre exemplu, în vara acestui an, Consiliul Local Râmnicu Vâlcea a fost informat de către Instituția Prefectului că, potrivit Codului Administrativ, a fost exercitat controlul de legalitate asupra actelor administrative adoptate de CL în ședința ordinară din data de 30 iunie 2021, constatându-se că HCL 115/2021 privind revocarea contractelor de mandat ale reprezentanților municipiului Râmnicu Vâlcea la societatea Piețe Prest, prezentau „elemente de ilegalitate”. În toată perioada mandatului prefectului Fârtat, acesta nu s-a remarcat că se implică în problemele reale ale județului, singurele ieșiri publice fiind reprezentate de participarea la... ceremonii oficiale. Cam puțin pentru un prefect, nu credeți!?!

 

  • Cea mai „cuminte” consilieră locală liberală, Nicoleta Ionela Strîmbei, este fericita posesoare a 5 (cinci) terenuri în comuna Copăceni, primite sub formă de „moștenire”, un aparatment în Râmnicu Vâlcea (cumpărat în 2004) și a unei mașini Skoda Octavia, conform declarației de avere. Anul trecut, madam Strîmbei a câștigat din contabilitate suma de 135 milioane de lei vechi, plus 36 milioane de lei vechi din închirierea unui teren în Copăceni, iar soțul ei circa 1,1 miliarde de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din calitatea de agent vânzări la firma British American Tobacco Trading România SRL.

 

  • Reamintim că vineri 17 decembrie 2021, ora 9:00, va avea loc deschiderea sezonului la Domeniul schiabil Transalpina - Voineasa! Zona Lacul Vidra (Obârşia Lotrului, Voineasa - Vâlcea), un important punct de atracţie turistică din România, are din 2012 o pârtie de schi care completează oferta turistică din zonă. Proiectat pentru a deveni unul din cele mai performante domenii schiabile din România, complexul schiabil de lângă lacul Vidra (Voineasa) are un potenţial turistic deosebit. Consiliul Judeţean Vâlcea susţine dezvoltarea turistică a zonei şi implicit a acestei atracţii, implicându-se deja în amenajarea unei noi pârtii de schi, precum și reabilitarea (prin reprofilare) a pârtiei de la segmentul telescaun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe