Sparle si soparle, 09.12.2021

miercuri, 8 decembrie 2021
  • Pe surse am aflat ca postul de prefect in judetul Valcea va ramane la PNL! La sedinta de marti a coalitiei de guvernare PSD, PNL și UDMR s-ar fi înțeles pe împărțirea funcțiilor de prefecți. Astfel partidul care are șef de consiliu județean nu va nominaliza și prefect în același județ. Pe de alta parte, un om de afaceri extrem de toxic pentru judetul Valcea, cu puternice legaturi in mafia locala si nationala, face presiuni ca o marioneta sa preia postul de prefect! Tensiuni si nervi intinsi la maxim la PNL Valcea! Isi va putea salva protejatul deputatul Cristian Buican sau va pupa din nou papucul Nasului?!

 

  • O profesoară din Vâlcea povesteşte cum încearcă să-i determine pe copii să nu abandoneze şcoală, deşi se loveşte de contraargumente venite chiar din partea elevilor. "Să știți că m-am lovit și de contraargumentul, venit chiar din partea copiilor: "bun, ne spuneți să învățăm, dar dumneavoastră aveți trei facultăți și cu ce mașină mergeți? Uite, vecinul de peste stradă de școală n-a terminat liceul și are mașină decapotabilă", povesteşte Cecilia Călinescu, directoarea Școlii Gimnaziale Pesceana din Vâlcea, potrivit edupedu.ro.

 

  • Probleme la fabrica de servetele si hartie igienica din Budesti! „Anul acesta am avut comenzi mai puţine din HoReCa, ce ne asigura 30% din business, în condiţiile în care acest sector a fost afectat de pandemie. A scăzut cererea pentru şerve­ţe­le de masă sau prosoape de bucătărie din hârtie. Fa­bri­ca lucrează la capacitate de 60% dat fiind această si­tuaţie“, a spus recent Petrişor Lazăr, director general Don Pedro. Fabri­ca produce şerveţele de masă, prosoape de bucătă­rie din hârtie, hârtie igieni­că, şerveţele umede.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe