Sparle si soparle, 06.12.2021

luni, 6 decembrie 2021
  • Oficializarea numirii de către Guvern a lui Ion Bîzîc în funcția de secretar general al Prefecturii Vâlcea a venit abia zilele trecute. Concret, prin decizia primului ministru nr. 551/2021, s-a hotărât exercitarea, cu caracter temporar, de către Ion Bîzîc a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Instituţiei Prefectului - Judeţul Vâlcea. Până la momentul numirii, Ion Bîzîc ocupa funcția de consilier în cadrul Serviciului verificarea legalității actelor, a aplicării actelor normative și contenciosul administrativ. Din declarația de avere a lui Bîzîc, rezultă că acesta deține 12 terenuri agricole sau intravilane toate în orașul Băbeni, majoritatea dintre ele cumpărate sau „moștenite” taman din perioada în care el fost primar, adică 2012-2016. Nu mai punem la socoteală cele trei case de locuit și un apartament în Băbeni, plus un autoturism Volkswagen. Anul trecut, Ion Bîzîc a vândut trei imobile pentru care a încasat suma totală... de 1,5 miliarde de lei vechi, iar de la Prefectura Vâlcea a ridicat peste 650 milioane de lei vechi.

 

  • Deunăzi, Consiliul Judeţean Vâlcea a luat act de renunţarea doamnei Ana Maria Pleşoianu la calitatea de reprezentant în Consiliul Administrativ al Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea și a numit-o pe același post pe doamna Carmen Petronela Alexie. La data adoptării hotărârii, şi-a încetat aplicabilitatea prevederile Hotărârii Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 55 din 26 februarie 2021, privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Vâlcea în consiliul administrativ al Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea.

 

  • Dupa o dragoste ca in filme, fostii sot si sotie Denisse si Felix Bojan au ajuns sa se dueleze prin instante. Cei doi sunt primii proprietari ai mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea, pe care l-au vandut in urma cu 14 ani pe mai multe zeci de milioane de euro unui fond de investitii din Portugalia. In acest caz banii nu au adus si fericirea, iar cuplul s-a destramat imediat dupa afacerea secolului de la Ramnicu Valcea! Denisse s-a recasatorit cu fostul director al CET Govora, Mihai Balan, in timp ce Felix Bojan s-a consolat in bratele mai multor dive de Bucuresti. Acum nu stim exact care este motivul numeroaselor procese in care se tarasc reciproc, dar e cert ca de la dragoste la ura nu este decat un pas, la fel si de la sublim la ridicol…

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe