Senator Claudia Banu: 8.300 de firme din domeniul HORECA primesc, peste 4 zile, 1 miliard de lei

duminică, 12 decembrie 2021
Veștile bune circulă repede. 8.300 de firme din domeniul HORECA primesc, peste 4 zile, 1 miliard de lei
💶 Plățile la schema de ajutor pentru industria HORECA vor începe din 14 decembrie. Colegul meu liberal, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, domnul Constantin-Daniel Cadariu, face pași importatanți pentru revitalizarea unuia dintre cele mai afectate domenii în pandemia de Sars- CoV-2, HORECA. Sprijinul constă în 20% din diferența de cifră de afaceri din anul 2020 comparativ cu anul 2019. Au fost depuse peste 10.000 de solicitări în acest sens, fiind admise aproximativ 8.300 de proiecte. Până la acest moment, 8.100 de agenți economici au contractele semnate. Plata se va face eșalonat, astfel: începând cu data de 14 decembrie 1 miliard de lei va ajunge în conturile antreprenorilor din domeniul Horeca, urmând ca diferența de încă 1,5 miliarde de lei să fie prinsă în bugetul anului 2022 și repartizată, conform dosarelor acceptate.
🖌 Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne impulsioneze să demarăm proiecte care să rezolve și alte probleme, cu care se confruntă antreprenorii României.
🔎 Măsura este una salvatoare pentru multe firme și consider că, trebuie găsite soluții viabile în toate sectoarele care au avut de suferit în contextul pandemic. Sunt convinsă că dacă ne unim forțele, vom avea rezultate care vor ajuta la dezvoltarea țării, pentru că, în vremuri dificile este nevoie, mai mult ca oricând, de o economie utilă.
#sprijin_pentru_HORECA
#guvernare_liberală
#ClaudiaMihaelaBanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe