Proiectul „Școala din biserică" adresat tinerilor fără posibilități financiare din Parohia Gorunești

duminică, 12 decembrie 2021

Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Gorunești, la inițiativa părintelui paroh Marian Bădulescu, organizează în fiecare duminică, după Sfânta Liturghie, la Centrul social-Cultural al parohiei, proiectul „Școala din biserică".

În cadrul proiectului, copiii participanți, proveniți din familii defavorizate, sunt organizați pe grupe, și primesc meditații gratuite care sunt oferite de profesori de specialitate, la disciplinele Matematică,  Lb. Română,  Lb. Engleză și Franceză, Religie, Fizică și Chimie.

"Cu Binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, tinerii fără posibilități financiare, din Parohia Gorunești, sunt implicați în diferite activități educativ-recreative, jocuri, concursuri, drumeții, piese de teatru etc.., sub coordonarea actorilor de la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova, dar aceștia beneficiază și de meditații gratuite la disciplinele: Matematică, Limba Română, Limba Engleză, Limba Franceză, Chimie, Fizică și Religie. La finalul fiecărei activități, servim  împreună o masă caldă, oferită de centrul parohial.. a precizat PC Preot Marian Bădulescu de la Parohia Gorunești, Protoieria Drăgășani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe