Primarul Florinel Constantinescu: Sportivul Rares Toader, cetatean de onoare al orasului Calimanesti

luni, 27 decembrie 2021
Astăzi, 27 noiembrie 2021, în cadrul ședinței Consiliului Local al orașului Călimănești, la propunerea primarului Florinel Constantinescu, s-a acordat Titlul de “Cetățean de Onoare al orașului Călimănești” sportivului Andrei Rareș Toader, care devine cel mai tânăr cetățean de onoare al orașului nostru.
Rareș Toader a avut o ascensiune fulminantă, devenind la 24 ani unul dintre cei mai valoroși atleți români la aruncarea greutății. Așa cum spunea dl. primar în cuvântul său, ”valoarea nu așteaptă numărul anilor, iar valoarea tânărului călimăneștean s-a făcut categoric remarcată în numeroase rânduri, strălucind pe cele mai înalte podiumuri, atât la nivel național și internațional. Fiecare medalie obținută de Rareș a dus numele orașului nostru peste hotare, cu onoare. Fiecare succes al său a însemnat o frunză în cununa de lauri a orașului, motiv pentru care se cuvine ca urbea să îl onoreze la rândul ei”.
Felicitări, Rareș!
Felicitări bunicului său, dl. Aurel Berbece, fost campion național în 1967 la săritura în înălțime, cel care i-a testat capacitățile și care pune prima cărămidă la parcursul devenirii celui supranumit astăzi „Hulk de România”.
Felicitări, Rareș! Ne mândrim cu tine, campionule!
Ana Ungureanu
270014066_3147099255512110_6246587596845123189_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe