Premieră la Teatrul Ariel – spectacol „Cele trei Grații”

vineri, 17 decembrie 2021

În acest weekend, Teatrul Municipal „Ariel” prezintă avanpremiera și premiera spectacolului „Cele trei Grații” de Valentin Krasnogorov, traducerea Elvira Rîmbu, regia și scenografia Vlad Popescu, coregrafia Mădălina Floroaica, sâmbătă, 18 decembrie și duminică, 19 decembrie, la Cinematograful „Geo Saizescu”, în ambele zile începând cu ora 18.00. 

„Această piesă este despre toată lumea. Despre ceea ce ne așteaptă pe toți. Niciodată nu e prea târziu să o iei de la capăt. Iar vârsta nu este o piedică în căutarea iubirii și a fericirii. Piesa e foarte amuzantă și puțin tristă în același timp, dându-ne astfel un motiv să râdem cu poftă, dar și să reflectăm asupra vieții noastre. Mi-aș dori ca publicul să se îndrăgostească de personajele acestei piese și să empatizeze cu ele,” a spus dramaturgul Valentin Krasnogorov.

„Piesa vorbește despre drama, îmbrăcată în accente de comedie, a unor femei trecute de 50 de ani.  Am vrut să fac un spectacol despre singurătate și sentimentul de irelevanță pe care îl simt oamenii într-o societate în continuă schimbare, mai ales după ce trec de o anumită vârstă.

Fiind un text realist, am păstrat intenția autorului de a face din spațiu un living din zilele noastre. Am intervenit ușor lucrând la cromatică folosind ideea culorilor de toamnă, personajele spunând că sunt în toamna vieții lor.

Ce am reușit este să construim un spectacol care să răspundă acestor temeri oferind ca soluție dialogul și prietenia,” potrivit regizorului Vlad Popescu.

                                  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe