Inspectorul șef al ISU Vâlcea a primit „Ordinul Meritul Sanitar” de la președintele României

miercuri, 1 decembrie 2021

Inspectorul șef  al ISU “General Magheru” al județului Vâlcea, colonel dr. ing. Pascaru Dan ,a primit Ordinul Meritul Sanitar” în grad de Cavaler de la președintele României, Klaud Iohannis.

Evenimentul a avut loc pe 30 decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19 - informeaza gds.ro

Înalta distincţie a fost înmânată, la Palatul Cotroceni în cadrul unei ceremonii la care au luat parte premierul Nicolae Ciucă, şi miniștrii Apărării și ai Afacerilor Interne.

Doi ofițeri și patru subofițeri au fost avansați înainte de termen

Totodată, pentru aprecirea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Naționale a României, doi ofițeri și patru subofițeri din cadrul inspectoratului au fost avansați înainte de termen, la gradul următor.

Aceștia s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă.

La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari vâlceni au transmis un mesaj către toți românii. „Cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros – La mulți ani!“, au spus aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe