Impostorul politician Virgil Pirvulescu s-a suparat ca vacarul pe sat! S-a luat la ”tranta” in justitie cu un jurnalist pamfletar!

sâmbătă, 18 decembrie 2021

Impostorul politician Virgil Pirvulescu s-a suparat ca vacarul pe sat! Dupa ce (in)activitatea de la Primaria Ramnicu Valcea i-a fost disecata in stil pamfletar de jurnalistul Liviu Popescu, Pirvulescu a dat fuga la justitie sa-si ”repereze” onoarea. Ridicol! Colegul de la Ramnicu Valcea Week i-a pus ”preaplinuluideel” ViP oglinda in fata, iar acesta s-a ingrozit si el de ceea ce a vazut, urland in piata publica, jelindu-se chiar, ca a fost, vezi Doamne, calomniat. Iar ridicol! Ziarul de Valcea a publicat mai multe anchete in legatura cu CV-ul fals al fostului candidat PNL la Primaria Ramnicului. Pirvulescu a mintit mai rau ca o gazeta ruseasca. Va supara realitatea, musiu Virgil?! Vom fi si noi prezenti in sala la procesul ultrapenibil!

Tiberiu Pirnau

La cererea ramnicenilor repostam anchetele despre studiile lui ViP:

Documente INCENDIARE! Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR! CV falsificat!

Documente INCENDIARE! Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR! CV falsificat!

20201123_202232-685x320

Virgil Pirvulescu, viceprimarul liberal de la Ramnicu Valcea, este un IMPOSTOR in ceea ce priveste studiile universitare! De pe site-ul virgilpirvulescu.ro/cine-sunt#studii-si-experienta-profesionala aflam ceea ce spune Pirvulescu despre el insusi: Mi-am început pregătirea în domeniul economic încă de la o vârstă fragedă, o dată cu admiterea la profilul contabilitate din cadrul Liceului “Gib Mihăescu”, din Drăgășani. După absolvirea liceului am urmat o facultate de același profil, la Academia de Studii Economice, din București. Jumatate de adevar, combinat cu o minciuna ordinara: adevarul este ca a absolvit liceul din Dragasani, MINCIUNA: Pirvulescu nu a urmat nici macar O ZI cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Politicianul Pinochio a urmat in perioada 1993-1998 cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu, FRECVENTA REDUSA (adica nici macar nu a mers la facultate!) dupa cum reiese din foaia matricola (seria UCB nr. 588 din 24.07.1998) – vezi foto atasata.

Lui Virgil P. i-a fost rusine, jena timp de 22 de ani, sa treaca in CV (vezi foto atasate) ce facultate a absolvit cu-adevarat! In CV-ul depus la toate institutiile angajatoare din ultimii ani – fostul candidat PNL la Primaria Ramnicului a trecut  ca in perioada 1991-1997 (alta minciuna, perioada reala a studiilor fiind 1993-1998) a fost student la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (un FALS, avand in vedere ca in realitate a urmat cursurile Facultatii Management Marketing in Afaceri Economice Ramnicu Valcea din cadrul Universitatii Constantin Brancoveanu).

Interesant este ca Virgil Pirvulescu, omul care pozeaza in atoatestiutorul, cu o ingamfare iesita din comun, a fost un student submediocru, obtinand nota 5 la examene la urmatoarele discipline de invatamant: economie politica, economie mondiala, matematici aplicate in economie, statistica generala si economica. Si cand te gandesti ca acest individ, cu 5 pe linie, a ocupat ulterior functii de conducere in finantele locale si nationale si acum a fost ales viceprimar de consilierii PNL si USR, mintindu-i ca este absolvent de ASE! Rusine, Virgil Pirvulescu!

Seful de partid, deputatul Cristian Buican, il ironizeaza frecvent pe presedintele CJ, spunandu-i ca are studii la… bariera (referindu-se la apropierea Universitatii Constantin Brancoveanu de bariera de cale ferata)! Constantin Radulescu nu si-a ascuns niciodata studiile universitare sau universitatea unde a absolvit! Omul a fost corect! Nu a fost un impostor, nu si-a falsificat CV-ul, ornamentandu-l cu  MINCIUNI! Ce spui, musiu Buican, acum despre omul tau de la Primaria Ramnicu Valcea?! Ti-a cazut bariera in cap?!

Din CV-ul lui Virgil Pirvulescu aflam si alte chestiuni foarte interesante:

  1. 1988 – 1990 – IAS Dragasani, economist ferma (economist cu studii liceale?!)
  2. 1990 – 1993 – Primaria Gusoeni – contabil sef ( fara studii superioare?!)
  3. 1993 – 1998 – Directia Finantelor Publice Valcea – Serviciul revizie fiscala, Serviciul Solutionare Contestatii – inspector (pentru a ocupa functia de inspector trebuie sa ai o facultate finalizata, ceea ce  nu avea Pirvulescu!)

Alte comentarii sunt de prisos!

IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care, prin minciuni și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate (și competență), vrând să pară ceea ce nu este; farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.

ECONOMÍST, -Ă, economiști, -ste, s. m. și f. 1. Persoană care se ocupă cu studierea și analiza proceselor și fenomenelor economice; specialist în științele economice. 2. Adept al economismului. – Din fr. économiste, (2) din rus. ekonomist.

Tiberiu Pirnau

20201123_202232

20201123_165725

20201123_165739

Untitled

 

Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu are probleme si cu studiile… liceale! Cititi si va cruciti!

Virgul-Pirvulescu

Virgil Pirvulescu, viceprimarul (?!) liberal de la Ramnicu Valcea, este un mincinos si un impostor fara pereche! In editia de ieri am demonstrat ca Pirvulescu nu a urmat cursurile Academiei de Studii Economie Bucuresti. Marele perdant al alegerilor locale a fost student, la frecventa redusa, la Universitatea Constantin Brancoveanu din Ramnicu Valcea. Studiind mai cu atentie CV-ul lui VP, observam ca la studiile liceale are trecut Liceul Agroindustrial Dragasani (actual Bratianu), iar pe site-ul de prezentare din campania electorala https://www.virgilpirvulescu.ro/cine-sunt#studii-si-experienta-profesionala are Liceul “Gib Mihăescu”, din Drăgășani (?!). Ce sa mai comentezi la asemenea impostura?! Virgile, lasa gargara prin sedintele de consiliu local, sapa o gaura in nisip si baga capul acolo, precum strutul!

Romeo Moga Usca

20201123_165739

Untitled

 

Viceprimarul liberal Virgil Pirvulescu are probleme si cu studiile… liceale! Cititi si va cruciti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Impostorul politician Virgil Pirvulescu s-a suparat ca vacarul pe sat! S-a luat la ”tranta” in justitie cu un jurnalist pamfletar!”

  1. Adevarat este. Plavanul este o rusine de individ care crapa de ingimfare nu de cunostinte. Dar pupa cururi care mai de care mai murdare. Exemplul de prostie l-a dat inca de la inceputul campaniei electorale pentru functia de Primar , cind , insotit fiind de un angajat al Primariei si o duduie din mafia galben portocalie – ajunsa parlamentar de Valcea – striga in gura mar ca , atunci cind va cistiga alegerile il va baga la puscarie pe cel care ocupa functia si o directoare din institutie.
    Atentionat de un domn ca nu poate sa faca acel lucru a facut bale ca nu ii stim potenta. Dar dup ace a pierdut cu brio alegerile si-a aratat impotent. Deci , boul cu tite este o rumegatoare care maninca cacat cu polonicul si un prost fara pereche, De ce il mai tine cristinel laptarul pe aceasta pozitie de presedinte la municipiu? Numai sa-l gidile la oua? Nu cred ca este nevoie ca si asa sint ca cele de bibilica. In curind va intra si el in Istoria partidului mafiei galben portocalie ca un zevzec din tagma lui zoaie tache. La gunoi cu voi lepadaturilor!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe