Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, eveniment special în seara de Revelion la Ramnicu Valcea

sâmbătă, 25 decembrie 2021

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, alături de colegul lor de trupă, Cucu, vor fi la Târgul de Crăciun din Râmnicu Vâlcea în seara de Revelion, în cadrul unui eveniment special.
Cuza și Emi, eveniment special în seara de Revelion. Sursa foto: Instagram

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, alături de Cucu, colegul lor de trupă, se vor afla la Râmnicu Vâlcea în seara de Revelion, în cadrul unui eveniment special de sărbători - relateaza fanatik.ro

Târgul de Crăciun este organizat anual în Râmnicu Vâlcea. Acolo este găzduit un târg destinat sfârșitului și începutului de an, inspirat din târgul de sărbători din Sibiu.

În 2020, Târgul de Crăciun a fost organizat ca de obicei. Multe administrații locale au renunțat la această tradiție din cauza pandemiei.

În centrul orașului Râmnicu Vâlcea, în scuarul Mircea cel Bătrân, sunt organizate o serie de manifestări în cadrul unui târg de Crăciun numit „Decembrie magic”.

Pe 31 decembrie va fi organizat ultimul eveniment din cadrul Târgului de Crăciun „Decembrie Magic”, intitulat „Revelion 2022”. Acesta va începe de la ora 22:00 și se deschide cu o sesiune muzicală de warm-up.

Urmează un recital al Ansamblului „Voice Angels”, care va fi coordonat de profesoara Camelia Clavac.

Ultimele minute din 2021 vor fi petrecute alături de trupa Noaptea Târziu, compusă din Cuza și Emi, foști concurenți la Asia Express, dar și de Cucu, care a participat la Survivor România 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe