Cel mai simplu mod de a începe să pariezi online

vineri, 3 decembrie 2021

 

Dacă ești pasionat de sport, trebuie să știi că îți poți „monetiza” această pasiune prin intermediul pariurilor. Între cunoștințele tale și niște venituri suplimentare stau doar câteva click-uri de mouse sau atingeri ale ecranului telefonului.

Înaintea erei digitalizării, nu era atât de comod să joci la pariuri, pentru că trebuia să te deplasezi până la o agenție stradală, unde îți lua destul de mult timp ca să analizezi oferta și să completezi biletele, apoi să stai la coadă ca să le plasezi.

Acum, totul este foarte simplu. Ai nevoie doar de  computer/laptop/smartphone/tabletă, de o conexiune la internet și de 20-30 de lei. Primul pas este să alegi casa de pariuri online potrivită. Trebuie să știi că îți poți deschide cont doar la agențiile licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Toți operatorii legali sunt serioși, dar unele platforme îți oferă mai multe avantaje pentru a obține profit.

Oferte de bun venit și oferta sportivă

Un prim criteriu de departajare este reprezentat de ofertele promoționale pentru clienții noi. Nu te ghida numai după sumele oferite, ci analizează cu atenție „Termenii și condițiile”, pentru a vedea care sunt cerințele de rulaj și modalitatea prin care poate fi activată oferta. Unele pachete de bun venit sunt acordate automat, iar pentru altele trebuie să introduci un cod special, cum este cod bonus Superbet.

După ce ai decis ce ofertă de bun venit te atrage cel mai mult, este momentul să studiezi oferta sportivă. Aici sunt două aspecte de luat în calcul: 1. Dacă vrei să pariezi pe alt sport în afară de cele populare (fotbal, tenis, baschet, handbal, F1), trebuie să găsești agenția care oferă acel sport; 2. Dacă vrei să joci pe un sport popular, trebuie să vezi ce operator are oferta mai diversificată.

Sunt agenții care au 90 de opțiuni de pariere pentru un meci din Liga I, în timp ce altele au peste 250 de selecții disponibile pentru același eveniment.

Evident, mai multe opțiuni de pariere înseamnă mai multe șanse de a găsi un pariu cu probabilitate mare de câștig, în urma analizării atente a meciului.

La fel de important este ca și cotele selecțiilor se fie la un nivel ridicat. De obicei, aceste condiții sunt cumulate de operatorii de top, care sunt pe primele locuri în ierarhiile întocmite în funcție de voturile pariorilor.

În maxim cinci minute poți paria

După ce ai ales agenția de pariuri, totul devine foarte simplu. În maxim cinci minute poți plasa primul bilet. Toate platformele au butonul de „Înregistrare” în partea din dreapta sus a primului ecran. După ce dai click pe el, este afișat un formular de înscriere în care trebuie să completezi datele personale, plus detaliile de logare.

Imediat după completarea formularului, vei primi pe email un link pe care trebuie să intri pentru a activa adresa electronică. Unele agenții au oferte fără depunere, adică primești bani pentru că ai devenit client și poți juca fără să efectuezi vreun depozit. În majoritatea cazurilor, însă, vei fi nevoit să faci o depunere, suma minimă variind de la operator la operator (începând cu 20 de lei).

Dacă alimentezi prin intermediul unui card bancar sau cu cash, la ghișeele speciale, suma intră instant în cont și ai undă verde la pariuri. Distracție plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe