Cel mai curajos parior vine din Râmnicu Vâlcea. A riscat pe cote uriașe, dar a făcut o avere pentru Crăciun: peste 10.000 de euro!

duminică, 19 decembrie 2021

A avut patru doar patru meciuri pe bilet și a reușit să câștige peste 10.000 de euro. Asta pentru că toate au avut cote foarte mari. În plus, pariorul din Râmnicu Vâlcea a pus la bătaie o miză de 222 de lei.

2021 a fost anul marilor câștiguri la pariuri sportive, iar sărbătorile de iarnă au venit cu un bilet cu atât mai special. A fost jucat la Râmnicu Vâlcea și a adus peste 10.000 de euro în conturile jucătorului inspirat, conform fanatik.ro

Cel mai curajos parior vine din Râmnicu Vâlcea. Cum să câștigi 10.000 de euro cu doar patru evenimente pe bilet

De doar patru meciuri a avut nevoie pariorul inspirat pentru a scoate această sumă. Consultă și tu lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a face asemenea bilete cu super câștiguri.

Primul meci de pe bilet a fost din prima ligă din Belgia și a avut cotă 3,85. Deși pornea cu șansa a doua, Mechelen a trecut de Gent la capătul unui meci spectaculos. S-a jucat 1 solist.A fost 4-3 pentru Mechelen, la capătul unui meci în care oaspeții au fost de două ori în avantaj, cu 1-0 și 2-1. Mrabti și Storm au reușit câte o “dublă” fiecare și au asigurat verdele la primul meci.

Cea mai bună cotă de pe bilet a venit din campionatul Elveției: 4,70 pentru X la Young Boys – FC Basel

Al doilea meci de pe bilet este din Premier League. Brighton, revelația startului de sezon, o înfrunta pe Wolves. După începutul bun, gazdele traversează o perioadă complicată. Deși nici Wolves nu mai sperie, s-a jucat 2 solist. Cotă 3,30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe