Viceprimarul PNL, taietor de frunze la caini, se bagă singur în seamă prin parcările oraşului!

marți, 16 noiembrie 2021

 

 

”Deşi nu are nici un fel de atribuţii în domeniul acesta, viceprimarul Virgil Pîrvulescu se bagă singur în seamă prin parcările oraşului!

Să o luăm metodic:

În opinia viceprimarului Virgil Pîrvulescu, toţi proprietarii de autoturisme cu domiciliul în municipiu trebuie să beneficieze de un loc de parcare gratuit.

Observaţie: viceprimarul nu a auzit probabil de ”parcările de reşedinţă” de pe cuprinsul întregului municipiu (şi care însumează câteva mii de locuri) unde proprietarii de maşini care locuiesc în zona deservită de acestea chiar de aşa ceva beneficiază: un loc de parcare gratuit( în intervalul orar 17.00-06.00 zilnic) pentru care li se eliberează anual un ecuson a cărui emitere costă doar 20 de lei.

Proprietarii autoturismelor înregistrate la Direcţia Economico-Financiară (nu se mai numeşte ”DITL” - Direcţia de Impozite şi Taxe Locale de câţiva ani, dar de unde să ştie asta?) vor putea parca gratuit în oricare parcare cu plată timp de 30 minute.

Obiecţie: viceprimarul se face că uită să precizeze cum şi de către cine se vor măsura aceste 30 de minute, de când încep, cine verifică dacă se depăşesc şi alte detalii tehnice cu care nu merită să se încurce. Asta doar dacă nu va propune în subsidiar angajarea de personal suplimentar pentru măsurarea jumătăţilor de oră de parcare gratuită, în felul acesta făcându-şi socoteala că îşi va respecta – chiar şi cu întârzire – promisiunile acelea de angajare făcute în vară în schimbul susţinerii la preşedinţia peneleului local...

Mai spune viceprimarul liberal că antreprenorii care funcţionează pe raza municipiului îşi vor putea achiziţiona ecusoane de parcare valabile pe perioada timpului de lucru.

Nedumerire: cum îşi imaginează ”inventivul” viceprimar că se va putea determina acest ”timp de lucru” în cazurile – doar ca să dăm câteva exemple, mai la îndemână – curierilor, maşinilor de aprovizionare, taximetriştilor ş.a.m.d.?

Evident, ceea ce încearcă viceprimarul Virgil Pîrvulescu să facă (după ce şi-a odihnit mintea în ultimele câteva luni) este anularea în întregime a regulamentului parcărilor cu plată, demers, bineînţeles, aclamat de către toţi cei care vor condiţii ca în Occident, dar ”pe degeaba”, dacă se poate.

Pe aceeaşi linie de ”haiducie fiscală”, în primăvară te pomeneşti că va propune suspendarea încasării taxelor şi impozitelor locale în întreg municipiu!... dar cred totuşi că nu va ajunge până aici pentru că îşi va da seama că astfel nu se vor mai strânge banii la buget din care să i se plătească salariul de 100 de milioane de lei pe care îl încasează lunar în schimbul a trei postări pe Facebook şi un scandal în şedinţa de Consiliu Local.

Mie îmi pare rău că din întâlnirea avută de viceprimarul Pîrvulescu cu fostul edil al Oradei, domnul Ilie Bolojan, a rezultat doar o poză de campanie electorală, pe care „marele absent” din Primăria Râmnicului o mai ”flutură” când şi când pe reţelele sociale. Mi-aş fi dorit ca sistemul de parcări cu plată din capitala Bihorului (despre care vorbeşte city-managerul Primăriei Oradea într-un interviu pe spotmedia.ro) să îi slujească drept model pentru implementarea şi la Râmnicu Vâlcea, dar se pare că ”incompatibilităţile” lui Virgil Pîrvulescu sunt cu mult mai extinse decât ce a sesizat Agenţia Naţională de Integritate!”

Mircia Gutău, primarul municipiului Rm. Vâlcea/

Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Viceprimarul PNL, taietor de frunze la caini, se bagă singur în seamă prin parcările oraşului!”

  1. Concluzia care se targe din continut este ca , virgilica cu aia mica – mintea – si scoala la bariera este un veritabil bou cu tite. Felicitari si un sfat. Cind toti iti spun ca esti prost nu te mai kk in drum. Vine , virgilica?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe