Tu în funcție de ce criterii îți alegi ghetele? Descoperă acum câteva sugestii care te pot ajuta!

joi, 4 noiembrie 2021

 

Ești o persoană interesată de modă care pune preț pe felul în care se îmbracă și e mereu la curent cu noile tendințe? Ei bine, cu toate acestea, să știi că tendințele sunt extrem de volatile și că nu trebuie să te ghidezi neapărat după ele, dacă nu-ți caracterizează stilul vestimentar sau nu te avantajează. 

Cel mai important este să te simți bine și confortabil atunci când porți ceva, dar asta nu înseamnă că nu te poți inspira din trenduri, iar apoi să-ți lași propria amprentă pe un outfit, pentru a da dovadă de originalitate. Acest articol îți oferă câteva sugestii cu ajutorul cărora îți poți crea singură niște ținute fashion de toamnă-iarnă, arătându-ți ce rol important joacă încălțările în acest proces.

Iată la ce să fii atentă când îți alegi ghetele

  • Întotdeauna când te hotărăști asupra unei perechi de ghete pe care s-o adaugi ținutei tale, ține cont de faptul că aceasta trebuie să se potrivească, în primul rând, cu modelul blugilor sau pantalonilor pe care îi porți. Spre exemplu, dacă ai niște blugi lungi care nu sunt mulați jos, atunci probabil că nu e cea mai bună combinație, pentru că ghetele nu trebuie să fie acoperite de blugi, doar în cazul în care aceștia sunt evazați și numai la un anumit tip de ghete. Așadar, fie optezi pentru niște blugi puțin mai scurți, largi sau mulați, dar care să nu treacă de nivelul încălțărilor, fie pentru o pereche mai lungă, dar mulată, pentru a putea să o introduci în gheată fără a se forma cute, care dau o notă inestetică.  

 

  • Cele mai potrivite culori pentru ghetele de toamnă-iarnă sunt negru și bej. Nu numai că se potrivesc paletei cromatice specifice anotimpului rece, dar îți permit și să îmbraci haine colorate, încheind astfel ținuta într-o notă calmă, fără a părea prea „încărcată”. Dacă ești în căutarea unor astfel de ghete, cei de la Reverse.ro îți pun la dispoziție o gamă largă de ghete îmblănite de damă, la un preț accesibil, care te vor ajuta să ai outfiturile mult visate și-ți vor proteja picioarele de frig. 

 

  • Pe de altă parte, atunci când alegi o pereche de ghete, trebuie să iei în calcul forma piciorului tău și a siluetei, ca să te avantajeze. Deci, dacă ai talpa lată, te-ai putea orienta către modelele de ghete cu bot puțin ascuțit, dar în același timp elastice, pentru a se mula pe piciorul tău și a te simți confortabil în ele. Dacă ai talpa subțire și lungă, ghetele mai rotunde, te vor ajuta, pentru că va face ca piciorul tău să pară mai mic. În cazul în care ești înaltă și slabă, ghetele lungi sunt un atu pentru tine, iar dacă ești mai mică de înălțime și ai forme voluptoase, cele scurte, înguste și cu puțin toc ți se potrivesc ca o mănușă. 

 

Așadar, este important să ții cont într-o oarecare măsură de normele vestimentare, pentru a nu face greșeli majore, însă indicat este să le ajustezi conform nevoilor tale și să nu le permiți să-ți dicteze propriul stil. Ține cont de ce ai citit mai sus, fii creativă și ieși din anonimat cu noua ta pereche de ghete!

 

Sursă foto: Shutterstock.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe