Romeo Iliescu, unda verde de la consilierii locali sa construiasca cea mai moderna cladire din Ramnicu Valcea

sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea intra in legalitate, dand unda verde dezvoltatorului imobiliar Romeo Iliescu (Romeo Impex Com S.R.L.) să construiască un imobil pentru care detine toate avizele si autorizatiile necesare.

Concret, este vorba despre un proiect respins în mai multe şedinţe anterioare, când structura majorităţii în cadrul Consiliului Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea era diferită de cea actuală.  Din acest motiv, dezvoltatorul imobiliar a dat în judecată consilierii locali care i-au respins iniţiativa, pe motiv că nu există temei legal. Şi a solicitat despăgubiri de 200.000 de euro/lună.   Proiectul de hotărâre de aprobare a PUZ-ului în cauză prevede construirea unei clădiri mixte moderne cu locuinţe şi spaţii comerciale în zona centrala a municipiului.  La finele acestei săptămâni, PUZ-ul a primit în sfârşit aprobare din partea Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.  Proiectul a fost aprobat de majoritatea PSD - PER cu sprijinul USR. S-au abţinut de la vot viceprimarul USR, Andrei Gheorghiu şi un alt consilier al acestui partid, precum şi reprezentanţii PNL din Consiliul Local.

COMUNICAT DE PRESA

Romeo Impex Com SRL este o companie locala, înființată în anul 1994, care incepand cu anul 2007 a construit locuinte, spatii comerciale și birouri in Rm. Valcea si a devenit in timp principalul dezvoltator imobiliar din Rm. Valcea ajungand pana la acest moment la 750 locuinte construite și livrate, dupa standarde moderne care asigura un altfel de confort la preturi accesibile.
Proiectele noastre viitoare vizeaza constructia a 2400 apartamente, spatii comerciale și birouri, a 104 case in care vom investii sume considerabile si care vor aduce beneficii importante economiei locale, fortei de munca, bugetelor locale si de stat.
Proiectul nostru urmator, “RAZ Tower, pentru care avem finalizata intreaga documentatie tehnica are in vedere edificarea unei cladiri mixte de spatii comerciale, birouri si locuinte in centrul orasului si va fi arhitectural o cladire emblematica, dar in acelasi timp contemporana pentru oras si centrul civic.
Desi ar fi trebuit ca acest proiect sa demareze inca de la inceputul anului a fost mult intarziat de catre consilierii PNL si USR din cadrul Consiliului Local care s-au opus sistematic aprobarii proiectului nostru si inceperii ridicarii constructiei motivat de un asa zis vot politic care nu ar mai permite ridicarea unor constructii care sa dezvolte orasul.
Consilierii PNL si USR nu sunt interesati de faptul ca proiectul nostru“RAZ Tower” respecta toate conditiile de legalitate si a fost avizat anterior de catre aparatul de specialitate din cadrul Primariei. Mai mult, acest refuz este lipsit de orice motivatie legala care ne-ar permite sa remediem cumva proiectul nostru.
Ca atare, acest blocaj care ni se impune ne-a determinat ca la data de 02.09.2021 sa depunem o plangere prealabila la Consiliul Local si, totodata, sa somam personal, prin executorul judecatoresc, consilierii care se opun fara nicio motivatie reala proiectului nostru care se fac raspunzatori in mod direct pentru toate pierderile financiare suferite.
Desi regretam situatia la care s-a ajuns, pentru a ne apara drepturile si pentru a nu priva comunitatea locala de dezvoltare, in cel mai scurt timp vom initia o actiune in instanta unde vom solicita obligarea persoanelor vinovate la plata prejudiciilor cauzate.
Va comunicam somatiile transmise consilierilor mai sus mentionati si plangerea prealabila.

Administrator Romeo Iliescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Romeo Iliescu, unda verde de la consilierii locali sa construiasca cea mai moderna cladire din Ramnicu Valcea”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe