„Ridicol” şi ”penibil” sunt cuvinte mult prea blânde pentru a caracteriza ultima lăudăroşenie (pe contul de facebook) a viceprimarului Virgil Pîrvulescu

joi, 4 noiembrie 2021
„Ridicol” şi ”penibil” sunt cuvinte mult prea blânde pentru a caracteriza ultima lăudăroşenie (pe contul de facebook) a viceprimarului Virgil Pîrvulescu, respectiv postarea în care acesta îşi asumă - cu NERUŞINARE! - meritele pentru că proiectul de extindere a reţelei de gaze naturale în municipiu (cu o lungime de peste 38 de kilometri şi cu aproximativ 1100 de gospodării beneficiare), depus de Primărie în decembrie 2020 după foarte multă muncă din partea specialiștilor Municipalității, a fost admis ca eligibil de către Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene.
Este acelaşi Pîrvulescu care la jumătatea anului trecut, când era în campanie electorală, CRITICA PRIMĂRIA CĂ STRÂNGE SEMNĂTURI DE LA CETĂŢENII CARE DOREAU EXTINDEREA REŢELEI DE GAZE, condiţie obligatorie în depunerea dosarului pentru aprobarea finanţării. Şi acelaşi Pîrvulescu a fost cel care, de la depunerea proiectului şi până la constatarea eligibilităţii sale, NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC PENTRU SPRIJINIREA ACESTEI ACŢIUNI, demersurile find făcute exclusiv de primar, de viceprimarul Andrei Gheorghiu şi de către departamentele din Primărie direct implicate!
Cât de disperat trebuie să fie viceprimarul penelist astfel încât, după ce că nu trece cu zilele prin biroul său de la parterul Primăriei, are și tupeul de a se împăuna cu munca altora, la care nu a contribuit cu nimic?
Ca să închei, totuşi, într-o notă mai optimistă, doresc să îi felicit pe toţi cei implicaţi în elaborarea acestui proiect extrem de important pentru un prim succes înregistrat şi să îi asigur pe toţi cetăţenii Râmnicului că vom face toate demersurile posibile pentru a accesa fondurile externe necesare acestei investiţii de anvergură!
Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe