Problemele din trecutul lui Florin Cîțu – părinți cu dosare la DNA și detaliile necunoscute cu privire la studii

duminică, 28 noiembrie 2021

În copilărie, Florin Cîțu a locuit alături de părinți în județul Vâlcea. De-a lungul timpului, Elena și Vasile Cîțu au avut probleme cu legea. Deși este o persoană publică, Florin Cîțu păstrează discreția cu privire la viața personală. În acest moment, se zvonește că ar avea o relație cu Elena Calistru. În trecut, se pare că politicianul a fost căsătorit, dar numele fostei sale soții a rămas necunoscut.

Florin Vasile Cîțu s-a născut pe 1 aprilie 1972. Din 2016, acesta este senator PNL. În 2020, a fost propus de liberali pentru funcția de premier. În 1996, a absolvit Grinnell College din USA. În perioada 1997-2001 a tost lector la Iowa State University, din USA. Despre studiile liceale nu se cunosc foarte multe lucruri, ci doar că la un moment dat a urmat o școală profesională - mentioneaza bzi.ro

Florin Cîțu – familie, părinți și avere

Mama fostului premier, Elena Cîțu, a decedat în acest an, după o luptă cu o boală incurabilă. De-a lungul timpului, tatăl lui Florin Cîțu a spus că nu și-a dorit ca fiul său să ajungă în fruntea guvernului. Acesta își făcea griji pentru fiul său datorită responsabilităților pe care le implică funcția aceasta. Potrivit informațiilor apărute în presă, părinții lui Florin Cîțu au fost denunțați de două ori la DNA. Prima dată, a fost pentru un teren de 75 ha de pădure din stațiunea montană Voineasa. Atunci, părinții politcianului au fost cercetați pentru înșelăciune calificată, iar verdictul a venit după doi ani. A doua oară, părinții lui Florin Cîțu au fost acuzați de complicitate la abuz în serviciu. De această dată, verdictul a venit după 4 ani.

Anul trecut, Florin Cîțu a povestit despre un conflict pe care el și mama sa l-au avut cu primarul din comuna în care a copilărit. Discuțiile aprinse au apărut din cauza drumului care lega locuința părinților lui Florin Cîțu de restul satului. Elena Cîțu s-a plâns de starea drumului, însă problema nu a fost rezolvată. Tatăl lui Florin Cîțu a fost revoltat de atitudinea primarului. Acesta a notificat toate autoritățile și le-a dat un ultimatum. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, politicianul a vorbit despre relația cu părinții săi. El își amintește că, în copilărie, părinții nu l-au obligat să fie un elev bun la toate materiile.

Conform declarației de avere, politicanul deține un hectar de teren în comuna Golești și 75 de hectare din comuna Voineasa. Ambele au fost moștenite de la părinți. De asemenea, Florin Cîțu deține 1/2 cotă parte dintr-o clădire de 130 metri pătrați.

Soția și studiile liceale ale lui Florin Cîțu, două necunoscute din trecutul său

În 1988, Florin Cîțu a obținut nota 4 la examenul de treapta a II-a la Liceu Energetic din Râmnicu Vâlcea. Din această cauză, politicianul a fost nevoit să urmeze cursurile școlii profesionale. Deși este o persoană publică, se cunosc foarte puține detalii despre viața personală a lui Florin Cîțu. Într-o versiune mai veche a CV-ului, acesta a declarat că este căsătorit. Cu toate acestea, nu se știe cine a fost soția lui Florin Cîțu sau când a survenit divorțul. Identitatea presupusei sale soții a rămas secretă până astăzi.

De asemenea, nu se știe dacă politicianul este într-o relație sau locuiește cu cineva. Și totuși, în vara acestui an, fostul ministru al Finanțelor Orlando Teodorovici a făcut destăinuiri despre viața privată a premierului. Acesta a numit-o pe Elena Calistru „doamna Cîțu”, aluzie la o posibilă relație între cei doi. Până la ora actuală, Elena Calistru și Florin Cîțu nu au negat că ar avea o relație. Elena Calistru este fondatoarea ONG-ului Funky Citizens. Tânăra lucrează în domeniul ONG-urilor de peste 10 ani și este implicată în mai multe proiecte naționale și din străinătate. În altă ordine de idei, Florin Cîțu a avut părinți cu probleme legale și păstrează misterul cu privire la viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe